Ana sayfa Dizi İzle İki Yabancı 13 Ağustos Salı 17. Bölüm Fragmanı İzle!

İki Yabancı 13 Ağustos Salı 17. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İki Yabancı 13 Ağustos Salı günü yayınlanacak olan 17. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden görüntüler paylaşıldı, videodan izleyebilirsiniz. Vidya’nın bir dostunun kızı evlenir. Düğün töreninde Kumud’un çocukluk arkadaşıyla samimi bir şekilde dans etmesini Saras’ı kıskançlık krizine sokar. Saras’ı sakinleştirmek ise Kumud’a düşer.

Vidya’nın evinde gerçekleşen düğün ev halkına neşelendirir. Kumud’un törende Saras yerine çocukluk arkadaşı ile dans etmesi ise Saras’ı üzer. Kumud’un başka bir erkekle konuşmasına bile tahammül edemeyen Saras, Kumud’u uyarır. Kumud ise Saras’ın bu tutumuna sinir olur. Dugba, eski kocasının hapisten çıktığını duyar. Gönderdiği mektupta kızı Kumari ile görüşmek istediğini yazar. Dugba bu endişesini Vidya ile paylaşır. Babasının hapiste olduğunu bilmeyen Kumari ise başka bir belanın içindedir.

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra