Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 15 Ekim Salı 403. bölümde gerçek ortaya çıkıyor!

İkimizin Yerine 15 Ekim Salı 403. bölümde gerçek ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 403. bölümde neler olacak? Anandi, eşi Shiv’in suçsuzluğunu kanıtlamak için her yolu dener. Gerçeğe adım adım yaklaşıyorlar mı? Yoksa Shiv için yolun sonu mu? 15 Ekim Salı günün yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

403. bölümde yaşanacakların detayı şöyle: Shivraj’ın ailesi, onun temize çıkması için yeni yollar dener. Büyükbaba, Rasika’nın geçmişte de buna benzer bir olay yaşadığını düşünür ve araştırma yapılmasını ister.

Mahkeme ertelense de Shivraj’ın, dürüstlüğünün kanıtlaması için daha fazlasına ihtiyaç duyarlar. Mahkeme devam ettiği sürece Shivraj’ın kaymakamlık yetkisi de elinden alınır. Tüm aile Shivraj’a destek olmak için elinden geleni yaparken, büyükbaba Rasika’nın geçmişini araştırmanın yardımcı olacağını söyler. Vivek, olay yerinde inceleme yapmak için kamera kayıtlarını ister.

Ancak Rasika ve suç ortağı kayıtları sildirir. Anandi ise Rasika’nın suç ortağı Birijej’in evine gider. Anandi ve Vivek Rasika’nın açığını bulabilecek mi?