Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Beren! Herkes kardan adam yaptı ama kimse Beren Saat gibi yemeye kalkışmadı!

İlahi Beren! Herkes kardan adam yaptı ama kimse Beren Saat gibi yemeye kalkışmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Uzun zaman beklenen kar sonunda İstanbul’a düştü! Cumartesi günü bölgesel olarak bazı semtlere yağmaya başlayan kar, Pazar günü ise neredeyse İstanbul’un her semtini beyaza boyadı. Genç, yaşlı, çoluk, çocuk, heyecanla beklenen karın gelişiyle birlikte eğlenceli vakitler geçirmek için sokaklara, bahçelere çıktı.

Sosyal medyada kar görüntüleri paylaşıldı bol bol. Kartopu oynayanlar, kardan adam yapanlar arasına pek çok ünlü isim de katıldı. Çocuklarıyla, ailecek ya da arkadaşlarıyla, yakınlarıyla bembeyaz kar üstünde pozlar verdi pek çok ünlü de…

İstanbul’u beyaza boyayan kar, Covid 19 salgını nedeniyle evlerinde oturan insanların en azından bahçelerinde kısa bir eğlence yaşamasına imkan tanıdı. Ağızlarda maskelerle pek çok insan tedbiri elden bırakmamaya da dikkat ediyordu.

Beren Saat de kar heyecanını yaşayanlar arasında yer alıyordu. Oyuncu, akşam saatlerinde verdiği pozuyla sosyal medyada kar pozuyla yerini aldı.

Ünlü oyuncu, şapkası, gözlüğü ve atkısıyla kardan adam ile bir poz verdi. Kardan adam yaparak adeta ‘en güzel benimki’ pozuyla paylaşılan fotoğraflara Beren Saat’inki de eklendi.

Ancak kimse kardan adamı yemeye çalışmamıştı! Beren Saat, aşağıdaki pozuyla takipçilerini gülümseten bir ana imza attı.

Oyuncunun özene  bezene yapılan kardan adamı dondurma gibi yemeye çalıştığı esprili fotoğrafı, görenleri güldürdü.

İşte o paylaşım…

İlahi Beren! Herkes kardan adam yaptı ama kimse Beren Saat gibi yemeye kalkışmadı! 7