Ana sayfa Dizi Haberleri İlay Erkök, Hercai’deki Yaren yüzünden sokakta fena azar işitiyor!

İlay Erkök, Hercai’deki Yaren yüzünden sokakta fena azar işitiyor!

tarafından ker_def

Hercai dizisinin sevimsiz karakteri Yaren olmak İlay Erkök’e ne hissettiriyor? Hercai dizisinde Reyyan ve Miran’ın arasını bozmaya çalışan, kötülükleri ile dizinin sevimsiz ismi olan Yaren’e İlay Erkök hayat veriyor.

Sabah gazetesine konuşan ünlü oyuncu, dizinin başarısının mekan seçiminden tutun da oyuncu kadrosuna kadar her şeyin doğru planlanmış olmasına bağladı.

Erkök, dizinin teknik ekibinin de yapımın sevilmesinde önemli bir rolü olduğunu belirtti.

Yaren’i nasıl tanımladığı sorulan oyuncu; “Yakışıklı oğlanların, iyi, güzel kızların korkulu belası” şeklinde yanıt verdi.

İlay Erkök, Hercai'deki Yaren yüzünden sokakta fena azar işitiyor! 7

Yaren’in yaşadığının platonik bir aşk olduğuna vurgu yapan Erkök, “Hayatındaki her şeye maddi-manevi ulaşmış biri. Ancak ‘Miran’ı takıntı yapmış. En güvendiği yanı kıvrak zekası ve her şeye rağmen psikolojisini dimdik ayakta tutması” diyerek karakterine vurgu yaptı.

Yaren’in tüm hallerini sevdiğini dile getiren İlay Erkök, doğru veya yanlış olduğuna bakmaksızın karakterin inandığı şeyler uğruna sabırla mücadele etmesini de takdir ediyor.

İlay Erkök, “Fevri eylemlerine bazen kızsam da en keyif aldığım sahneler de o sahneler oluyor” diye konuştu.

Sokakta ilginç tepkiler aldığını aktaran İlay Erkök, “Rahat bırak sevenleri” diyenler de olduğunu bazen abartıp “Zalim, yatacak yerin yok” sözünü bile işittiğini ifade etti.

Ancak sokakta Yaren ile İlay’ı ayrıştıran izleyicilerin bu yüksek tondan tepkileri ünlü oyuncuyu rahatsız etmiyor, karakterini iyi canlandırdığını anlattığı için mutlu ediyor.

İlay Erkök, benzeyen yönlerinin ise inandığı şeyler uğruna mücadele etmek olduğunu sözlerine ekledi.