Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu hakkında bir şehir efsanesi son buldu!

İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu hakkında bir şehir efsanesi son buldu!

tarafından ker_def

ilker-kaleli-042332LS

PARA BENİM HAYATIMDA AMAÇ DEĞİL ARAÇ

◊ Para pul konusunda nasılsın? Anlar mısın yatırım ya da ticaretten?
– Anlamam ve hiç de ilgimi çekmiyor açıkçası. Para amaç değil, araç hayatımda.

◊ Araba tutkusu filan?
– Yok hiç arabacı değilim. 16 yaşımdan beri motor kullanıyorum. Beğendiğim motorlar oluyor bazen, ona da böyle kırk kere bakıyorum, bin kere düşünüyorum filan. Artık dayanamayacağım seviyeye geldiyse o zaman gidip alıyorum yani.

◊ Hayal ettiğin yerde misin?
– Galiba. Net bir hayalim yoktu. Ama hayal ettiğim yöne doğru gitmekte olduğumu düşünüyorum. Öyle olduğuna inanmak istiyorum. Ama şu ana kadar her şey öyleymiş gibi gidiyor. Bırak hayat aksın, sıkı sıkı tutma her şeyi…

◊ Hayat aksa ve başına şöhretini kaybetmek gibi bir şey gelse, sudan çıkmış balığa döner misin?
– Dönmem. Zaten bundan beslenmiyorum ki… Hayatımın merkezi o değil. Ben sadece iyi bir oyuncu olmaya çalışıyorum.

◊ Şanslı mısındır?
– Şanslıyım evet.

◊ Hayatında şu anda şans olarak tanımladığın ne var?
– Şu an yaşadığım hayat. Oyuncuların hep zor şartlarda çalıştığından bahsederler ya, bence bütün gün sette kablo taşıyan adamın hayatı zor aslında. Oyuncular ne kadar ağır şartlarda çalışırlarsa çalışsınlar, iş başarılı olduktan sonra maddi manevi karşılığını alıyorlar. Tabii kötü olduğunda da karşılığını alıyorlar. Dedikodusuyla, eleştirileriyle… Büyük resme baktığımızda çok başka bir hayat yaşayabilirdik şu an.

◊ Paylaşımcı biri misin?
– Evet, fazlasıyla.

Anti kahramanı oynamayı seviyorum

◊ Poyraz geçen sezonun son bölümünde ‘öldü’. Sezon finalinde oyuncuyu öldürmek, yeni sezonda çok zam istemesin diye yapılırdı. Yoksa sen de bu yüzden mi öldün?
– Hiç öyle bir şey yok. Ama eskiden yapıyorlarmış bunu gerçekten. Ben de yeni öğreniyorum. Oyuncular zam istemesin diye sezon finalinde bir bomba patlatıyorlarmış, bir kaza sahnesi koyuyorlarmış. Bizde hiç öyle bir şey yok. Ne bizim yapımcımız öyle biri ne de ben öyle biriyim. Pek işim olmaz o işlerle. Hikaye ne gerektiriyorsa odur her zaman için. Sezon finali de önceden planlanmış bir şeydi zaten. Poyraz’ın nasıl öldürüleceği ve sonrasında nasıl canlanacağı, tıbbi gerekçelere dayandırılarak bir açıklaması vardı.

◊ Nasıl öldü peki Poyraz?
– Hikaye şu aslında; sezon finalinde Poyraz’a ateş eden, yani Ruslardan olan adam aslında çok iyi nişancı. Vücutta ‘batın bölgesi’ denilen bir bölge var, kalbin 3 cm kadar altında kalıyor. Kurşun oradan delip arkadan çıktığı zaman bir kanama oluyor. Oraya 6-7 dakika içerisinde müdahale edilirse, hasta ilaçla belli bir durumda tutulabiliyor. Çok ince bir ayar tabii. Milyonda bir ihtimal… Poyraz’ın başına da o ihtimal geldi. Nişancı, Poyraz’ı batın bölgesinden vurdu…