Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu hakkında bir şehir efsanesi son buldu!

İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu hakkında bir şehir efsanesi son buldu!

tarafından ker_def

ilker-kaleli-042252WT

15 TEMMUZ HANGİMİZİ ETKİLEMEDİ Kİ?

◊ Kolundaki dövmenin anlamı nedir?
– Etki tepki anlamına geliyor. Benim için ise “İnsan ne olursa olsun içinde bulunduğu sebep-sonuç, etki-tepki ilişkisinden kaçamaz” gibi bir anlamı var. Doğduğumuz zaman benim hayatım, benim seçimlerim gibi bir şey olmadığını hatırlatan bir şey. Buna kader diyebiliriz.

◊ Bu kadar çok film çekilirken sinema neden yoksun?
– Diziden dolayı yokum.

◊ Birçok oyuncu dizilerin yoğun set ortamında çalışıyor ama sinemaya da zaman ayırıyor. Son dönemin parlayan oyuncusu olarak senin olmaman ilginç…
– Çok zor, çok tüketici bir iş yapıyoruz. “Poyraz Karayel”, ikinci sezonda çok yorucu ve çok tüketici oldu. Sezon finalinden sonra 1,5 ayda kendime gelebildim. O dönemde de üstümüzden F16’lar geçti, kaldık burada. Yaşananlara da ayrı üzüldük tabii. Öte yandan film teklifleri var, benim de çok içinde olmak istediğim şeyler var. Ama ben o işe bir şey katamayacaksam, bir değer getiremeyeceksem, benim ölü halimin kimseye bir faydası olmaz. Çünkü yorgunum ve bitiğim. Duygularım, aklım, bedenim tükenmiş durumda. Filmde sadece fiziksel bir görüntü olmaktansa olmamayı tercih ederim. Önceliğim her zaman elimdeki iş neyse onu hakkıyla yerine getirmek.

◊ Fiziksel yorgunluğun üzerine o üzerimizden geçen F16’lar ruhsal yorgunluk yaşattı mı sana?
– 15 Temmuz hangimizi etkilemedi ki? Çok acayip bir dönem yaşıyoruz hepimiz. Tarihi böyle son 30 senenin tarihi gibi ele almıyorum. Birkaç bin yılın tarihi olarak baktığımda çok acayip şeyler oluyor şu an. Ruhsal anlamda çok canım yanıyor gerçekten olan bitenden dolayı.