Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu hakkında bir şehir efsanesi son buldu!

İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu hakkında bir şehir efsanesi son buldu!

tarafından ker_def

ilker-kaleli-042332NC

AYŞEGÜL VE POYRAZ’I ZOR SINAVLAR BEKLİYOR

◊ Bu sezon hikaye daha çok neyin çatışması üzerinden gelişecek?
– Yeni sezonda 2 sene sonrasından açtık hikayeyi. Tabii burada değişmiş olan bir dünyaya döndü Poyraz. Aklı belli bir seviyede olan herkes, döndüğünde bıraktığı dünyayı bulamayacağını bilir. Ama Ayşegül’ün evlenmiş olması çok büyük bir sürpriz oldu Poyraz için. Poyraz geçirdiği 2 sene boyunca onu düşünerek işkencelere katlandı. Ayşegül’e ve oğluna tekrar kavuşma hayalini kurarak ayakta kaldı. Ve döndüğünde karşılaştığı manzara, çok büyük bir şok oldu onun için. Katlanması çok zor bir manzara ve çok derin bir hayal kırıklığı her şeyden önce. Tabii aslında teknik olarak Ayşegül, Poyraz’ı aldatmış veya ona ihanet etmiş değil ama bu durum galiba sezonun en büyük çatışması olacak.

◊ Poyraz’ın tutkuları önemli elbette…
– Biraz kadın-erkek, biraz tutku-mantık, biraz büyük aşk veya biraz “aaa öyle miymiş” üzerine gelişecek hikaye. İçinde bir sürü tartışma ve çatışma var. Önümüzdeki bölümlerde daha da ilginçleşecek durum. Çünkü koşulların ikisini bir arada bulunmaya iteceği zamanlar olacak. İkisini de çok zor sınavlar bekliyor.

◊ Üçüncü sezonda genelde metal yorgunluğu başlar dizilerde. O kilidi açmak için anahtarlarınız neler?
– Dizide yeni bir dünya kuruldu. Yeni, başarılı oyuncular geldi. Artık sadece Poyraz’ın dünyası yok. Artık Poyraz’ın evi yok, Ayşegül’ün evi yok. Poyraz’ın alıştığımız, bildiğimiz dünyasından geriye çok da bir şey kalmamış… Bu benim de sevdiğim bir şey. O anlamda senaryo ekibimizi çok başarılı buluyorum. Yani bir şeyi sündürmek ve tamamen tüketip canını çıkarmaktansa, yeni bir yerde başlatıyorlar. Yani o riski göze alıyorlar. O riski alıyor olmaları da hepimiz için çok değerli bir şey.