Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay’ın hafta sonu pozu, iltifat yağmuruna uğruyor

Mine Tugay’ın hafta sonu pozu, iltifat yağmuruna uğruyor

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – 2003 yılında Gülbeyaz isimli diziyle ekranlarda yer almaya başladıktan sonra dikkatleri çeken Mine Tugay, Aliye, Gülpare, Sınıf, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizilerinin ardından en çok da Medcezir dizisinde oynadığı karakterle hafızalara kazındı.

Daha sonrasında Çilek Kokusu, Paramparça, Verda dizilerinin ardından son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Şeniz karakteriyle izleyici karşısına çıktı oyuncu. Kötü kadın Şeniz’i oynasa da izleyicinin oyunculuğuyla takdir ettiği ve sevdiği bir isim Mine Tugay.

Aslında 1978 doğumlu ve henüz genç bir isim. Ancak izleyicileri yine de onu daha da genç olarak görmekte. Mine Tugay, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla ekrandaki yokluğunu hayranlarına pek hissettirmiyor. Tugay’ın son pazar pozuna ise takipçilerine beğeni ve yorum yağdırıyor.

Mine Tugay, bir bahçedeki şezlongda günlük kıyafetiyle otururken çekilen bir fotoğrafı bu aslında. Şort ve tişörtüyle poz veren oyuncunun doğal hali, takipçilerinin de beğenisini kazandı.

En çok da gittikçe daha da gençleştiği, hiç yaş almadığı, değişmediği, daha da güzelleştiği şeklinde yorumlar yapılmakta oyuncuya. Bakalım siz de bu yorumlara katılıyor musunuz?

İşte Mine Tugay’ın o son paylaşımı…

İyi pazarlar????????

Mine Tugay'ın hafta sonu pozu, iltifat yağmuruna uğruyor 7