Ana sayfa Dizi Haberleri İpek, sen şimdi yandın! İstanbullu Gelin dizisindeki büyük itiraf ortalığı karıştıracak!

İpek, sen şimdi yandın! İstanbullu Gelin dizisindeki büyük itiraf ortalığı karıştıracak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinde, Okan’ın itirafı, 73. bölüm finaline damgasını vurdu.

Fikret’in İpek ve Okan’ın birlikte emlakçılarda ev aradıklarını duymasıyla boşanmak istemesi, Boranlar konağına bomba gibi düştü.

İpek’in bu konuda hiç bir suç olduğuna inanmasa bile Okan’ın davranışını gururunu yediremeyen Fikret, İpek ile ipleri koparmakta kararlı.

Süreyya ile yaptığı konuşma sonrasında çocukları görmek istediğini söyleyince, Süreyya, İpek’in yeni taşındığı eve gitti ve kapıda duyduğu konuşmayla adeta şoke oldu!

Fikret, Okan’ın İpek’e yakınlaşmasından rahatsız oluyor ama durumu kimseye anlatamıyordu.

İpek, sen şimdi yandın! İstanbullu Gelin dizisindeki büyük itiraf ortalığı karıştıracak! 7

Okan’ın gerçek niyetini İpek de farketmemişti ama 73. bölümün final sahnesinde Okan, İpek’e duygularını itiraf etti.

Süreyya da kapıda konuşulanları duydu.

İpek ise Okan’ın bu itirafıyla büyük bir şok yaşadı. Şimdi herkesin aklında İpek’in, Fikret’in sürekli söylediği ama kendisinin inanmak istemediği bu aşk itirafı karşısında ne yapacağı sorusu var…

İstanbullu Gelin 73. bölümde neler oldu…

Boran Konağı’nda gergin günler İpek ile Fikret arasında yaşanan krizle daha da büyüdü.

İpek ve Fikret’in boşanmak için mahkemeye başvurmasıyla aile iyice gerildi. İleri tarihe ertelenen mahkeme sonrasında İpek, çocuklarıyla birlikte yaşamak için yeni bir ev tuttu.

Süreyya ise İpek ile Fikret’in arasını düzeltmek istedi ancak Esma Hanım engeliyle karşılaştı.

Adem cephesinde ise işler iyice karıştı. Dilara biraz eğlenmek için dışarı çıktığında Adem, Güneş’i bebeğini görmesi için eve davet etti ancak Dilara’nın gelmesiyle işler karıştı.

Dilara, Güneş’in oraya gelmesine büyük tepki verirken, Adem de artık alışması gerektiğini ve babası gibi bir baba olmamak için çabaladığını söyledi. Dilara ise sinir krizi geçirdi.

SÜREYYA, OKAN İLE İPEK AŞKINI ÖĞRENDİ!

Finaldeki sahnede ise Okan, İpek’i aradı ama yanıt alamayınca yeni evine gitti. İpek, kendisine yardım ettiğini düşünürken, Okan’ın aşkını ilan etmesiyle gerçek niyetini anladı.

Bu sırada kapıda onları dinlemekte olan Süreyya ise şok içinde konuşmalara şahit oldu.

Çok şaşıran İpek, “Okan sen ne diyorsun?” diye sorduğunda “Ben diyorum ki artık seni, kendimi kandırmak istemiyorum. Bu fırtına bitene kadar bekleyeceğim. Ben diyorum ki sen bu süre içerisinde kalbimdesin. Sen ne zaman ‘Gel’ dersen, ben o zaman geleceğim. Seni kaybetmek istemiyorum” sözleriyle yanıt verdi. Süreyya tüm bu konuşulanları duydu.

İşte o sahne: