Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Helvacıoğlu, Ezgi Eyüboğlu ve Nesrin Cavadzade sempati ve güzellik saçtı!

İrem Helvacıoğlu, Ezgi Eyüboğlu ve Nesrin Cavadzade sempati ve güzellik saçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyunculardan bazıları tatil keyfini sürdürürken, bazıları ise çalışmaya başladı. İrem Helvacıoğlu ve Ezgi Eyüboğlu, dinlenmeye devam ediyor. Nesrin Cavadzade ise Yasak Elma’nın setine dönüş yaptı.

Ege Kökenli ile birlikte tatilini sürdüren İrem Helvacıoğlu, instagram hesabından bikinili tatil pozunu paylaştı. Oyuncu, doğal güzelliği ile beğeni toplarken, büyük güneş gözlükleriyle de farklı tarzını yansıttı.

İrem Helvacıoğlu, Ezgi Eyüboğlu ve Nesrin Cavadzade sempati ve güzellik saçtı! 9

Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğulları Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı bilinen Ezgi Eyüboğlu’nun ise mutluluğuna diyecek yok. Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu, önceki gün Bodrum’da Sinan Engin’in de aralarında olduğu bir grup ile bir araya geldi. “Ezgi kaleyi içten fethetti” yorumları yapıldı. Ünlü oyuncu instagram hesabından güzelliğini ve mutluluğunu sergileyen paylaşımı ile ilgi odağı oldu.

İrem Helvacıoğlu, Ezgi Eyüboğlu ve Nesrin Cavadzade sempati ve güzellik saçtı! 10

Yasak Elma dizisinde 4. sezon çekimleri başladı. Nesrin Cavadzade’de Şahika karakteri ile yakında yeniden izleyicilerle buluşacak. Oyuncu, yoğun set çalışmalarını sürdürürken, sosyal medyadan ise farklı hallerini yayınlamaya devam ediyor. Kedileri ile mutlu hallerini paylaşan Nesrin Cavadzade’ye binlerce beğeni geldi.

İrem Helvacıoğlu, Ezgi Eyüboğlu ve Nesrin Cavadzade sempati ve güzellik saçtı! 11