Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik ve Ahsen Eroğlu, aynı gün aynı detaya dikkat çekti!

Yüsra Geyik ve Ahsen Eroğlu, aynı gün aynı detaya dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ay’ın güzelliği iki ünlü oyuncuya da aynı paylaşımı yaptırdı. 1 Ağustos Cumartesi akşamı hem Yüsra Geyik hem de Ahsen Eroğlu hemen hemen aynı saatlerde Ay’ı merkeze alan paylaşımları ile dikkatleri çekti.

Arka Sokaklar dizisinde Zeliha Çoban karakteri ile 14 sezondur ekranda yer alan ünlü oyuncu Yüsra Geyik, güzelliği ile hayranlarının beğenisini kazanmayı sürdürüyor. Dizideki başarılı performansı ile de kariyerinde iyi bir çıkış sürdüren oyuncu, instagram hesabından Ay manzaralı pozuyla beğenileri topladı.

Yüsra Geyik ve Ahsen Eroğlu, aynı gün aynı detaya dikkat çekti! 8

Menajerimi Ara isimli yeni diziye başlayan Ahsen Eroğlu ise halinden memnun. Yoğun tempoda çalışmakta olan ünlü oyuncu, Star TV ekranında başlayacak olan dizide Dicle karakteri ile hikayenin tam merkezinde yer alıyor.

Ahsen Eroğlu da Yüsra Geyik ile aynı saatlerde Ay’ın aydınlattığı geceden bir fotoğrafını yayınladı. Takipçiler ise iltifatlarla dolu birçok yorumda bulundu.

Yüsra Geyik ve Ahsen Eroğlu, aynı gün aynı detaya dikkat çekti! 9

Editörün Notu: Astroloji takvimine göre 3 Ağustos 2020 saat 18.58’de Kova burcunun 11 derecesinde bir Dolunay yaşanacak. 15 günlük süre boyunca ani yer değişimleri, sürprizler, ani gelişebilecek olaylara dikkat çekiliyor.