Ana sayfa Dizi İzle İstanbullu Gelin 3. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

İstanbullu Gelin 3. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

tarafından ker_def
İstanbullu Gelin dizisi, yeni transferiyle yeni sezonda izleyicileri mest etmeye geliyor.

Dizinin 3. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı.

Meral Çetinkaya, Nihal Yalçın, Ahsen Eroğlu, Kaan Çakır gibi önemli isimleri kadrosuna dahil eden dizi, yeni sezonda hikayesindeki farklılıklarla da çok dikkat çekecek.

İşte 3. sezondan ilk görüntüler:

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesidir. Büyük şehirde yetişmiş, özgürlüğüne düşkün Süreyya ve modern görüntüsüne rağmen ailesine ve geleneklere sıkı sıkıya bağlı Faruk arasındaki aşk, daha ilk dakikadan itibaren pek çok sınavdan geçecektir.

Süreyya, konağın çatısı altına giren herkesin tek hakimi olmak isteyen kayınvalidesi Esma hanım, tek amacı genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, kocasının her biri birbirinden sorunlu kardeşleri Fikret, Osman ve Murat’la ilgili sorunlarla boğuşurken, Faruk ise hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan sürpriz bir düşmanla başa çıkmak zorunda kalacaktır.

Olaylar geliştikçe neredeyse dört yüz yıldır bütün haşmetiyle ayakta duran konak temellerinden sarsılacak, bütün aile bundan nasibini alacaktır.

Yapım: O3 Medya
Yapımcı: Onur Güvenatam
Yönetmen: Zeynep Günay Tan – Deniz Koloş
Senaryo: Teşrik-i Mesai

Oyuncu Kadrosu:
Faruk: Özcan Deniz
Süreyya: Aslı Enver
Esma: İpek Bilgin
Fikret: Salih Bademci
Adem: Fırat Tanış
Osman: Güven Murat Akpınar
Murat: Berkay Hardal
Senem: Neslihan Yeldan
İpek: Dilara Aksüyek
Kıymet: Nergis Çorakçı
Nurgül: Pelinsu Pir
Gülistan: Eren Balkan
Mustafa: Ahmet Sabri Özmener
Nazif: Muharrem Türkseven

İstanbullu Gelin Dizisi Oyuncuları;

Aslı Enver (Süreyya);

Güzel ve başarılı oyuncu 10 Mayıs 1984 yılında Londra’da doğmuş Türk oyuncudur. En son Show Tv ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi dizisinde Nisan karakterine hayat vermiştir. Ayrıca, Mutlu ol Yeter, Kayıp, Suskunlar, Kavak Yelleri gibi dizilerde de rol almıştır. Ünlü şarkıcı Murat Boz ile ilişki içerisindedir.

Özcan Deniz (Faruk);

Aslen Ağrı’lı olan yakışıklı oyuncu ve ses sanatçısı 19 Mayıs 1972 yılında Ankara’da doğmuş ve büyümüştür. Özcan Deniz en son Star Tv ekranlarında yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Kahraman karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2016’da vizyona giren Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrolünü paylaştığı İkinci Şans filminde başrol oynamıştır.

Salih Bademci (Fikret);

Genç oyuncu 15 Ağustos 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. En son rol aldığı Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Sinan karakteri ile çok sevilmiştir. Yakışıklı oyuncu ayrıca Elveda Rumeli, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Fatih, Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul gibi dizilerde de rol almıştır.

İpek Bilgin (Esma);

Dizide Özcan Deniz’in annesini canlandıracak olan Usta oyuncu 24 Mart 1956 yılında İstanbul’da doğmuştur. Cüneyt Çalışkur ile olan evliliklerinden Çağ Çalışkur isminde bir çocukları vardır. Başarılı oyuncu en son Maral, 20 Dakika, Ezel gibi önemli dizilerde rol almıştır.

Güven Murat Akpınar (Osman);

Yakışıklı oyuncu 1 Ocak 1988 İstanbul ‘da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Daha önce bir çok dizi ve filmde rol alan oyuncumuzun en popüler olduğu dizi Suskunlar dizisindeki İbrahim rolüdür.

Fatih Koyunoğlu (Akif);

Yakışıklı oyuncu 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. En son Atv ekranlarında yayınlanan Yeter dizisinde Zafer karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Beni Böyle Sev, Kara Kutu gibi dizilerde de yer almıştır.

Dilara Aksüyek (İpek);

Güzel oyuncu 24 Temmuz 1987 yılında İzmir Karşıyaka’da doğmuştur. İlk olarak Evlerden Biri isimli dizide Filiz karakterine hayat vermiştir. Son olarak ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde yer almıştır. Ayrıca Merhamet, Adı Mutluluk, Kadim Dostum gibi dizilerde de yer almıştır.

Neslihan Yeldan (Senem);

Güzel oyuncu 25 Şubat 1969 yılında İstanbul’da doğmuştur. Bir Demet Tiyatro’da Füreya karakterine hayat vermesiyle tanınmıştır. Başarılı oyuncu son olarak Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır.

Fırat Tanış (Adem),

Berkay Hardal (Murat),

Nergis Çorakçı ( Kıymet),

Pelinsu Pir ( Nurgül),

Eren Balkan ( Gülistan),

Ahmet Sabri Özmener (Mustafa),

Muharrem Türkseven ( Nazif),

Hakan Altıner (Şahap),

Nilay Erdönmez (Asiye),