Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 75. Bölüm ön izlemede Boranlar aşka geldi, yürü be Osman

İstanbullu Gelin 75. Bölüm ön izlemede Boranlar aşka geldi, yürü be Osman

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin, yeni bölümüyle 8 Mart Cuma günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümden yeni detaylar da ortaya çıktı. Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Adem, arabayla giderken Osman’ı görüyor. Sevgilisi Anastasia ile sarmaş dolaş halde Osman’ı gören Adem’in mutluluğu ve şaşkınlığı dikkat çekmekte.

Özellikle “Boranlar aşka geldi” ve “Yürü be Osman” ifadeleri şimdiden sosyal medyada bir hayli konuşulmaya başladı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Peki 75. bölümde neler yaşanacak?

75. bölümden yayınlanan diğer fragmanlarda Osman ile Anastasia arasında başlayan yakınlığın sinyallerinin de iyiden iyiye verilmişti. İzleyicileri sevindiren başka bir detay daha göze çarptı.

İzleyiciler; uzun zamandır Adem ile ilişkisinde çok yıpranan Dilara’nın artık mutlu olmasını, Adem’in onu incitmemesini ve hatalarını anlamasını istiyordu. Geçtiğimiz bölümlerde Güneş’i Dilara’nin evine getiren ve bu konuda Dilara ile şiddetli bir tartışma yaşayan Adem şimşekleri üzerine çekmişti.

Yeni bölüm fragmanında; Adem’in elinde çiçekle Dilara’nın yanına gelip “Hatalı olan bendim” diyerek özür dilemesi ise Dilara’yı seven izleyicileri mutlu etti.

Dilara ve Adem tekrar bir araya gelir mi bilinmez ama en azından anne-baba olarak görüşmek zorunda olan bu ikilinin aralarının düzelmesi, birbirlerine daha anlayışlı davranmaları izleyiciyi mutlu edecek gibi görünüyor.

Zira, tüm yaşananlardan sonra ikisinin bir araya gelmesi kadar Dilara’nın Adem’i geride bırakarak başka birisiyle mutlu olması gerektiğine inanan izleyiciler de var.