Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde öyle bir ters köşe var ki, herkes şoke olacak!

İstanbullu Gelin dizisinde öyle bir ters köşe var ki, herkes şoke olacak!

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, Ocak ayında reklamların azlığı nedeniyle 3 haftadır yeni bölümüyle ekranda yoktu.

Diğer diziler gibi yayınlanmayan İstanbullu Gelin, bomba gibi 66. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin yeni bölümünde ekran başındakileri şoke edecek bir detay da ortaya çıktı.

İstanbullu Gelin 69. bölüm bu hafta izleyici ters köşe yapacak. Fikret ile İpek arasında yaşananlar diziye damga vuracak.

İstanbullu Gelin’de Esma’nın hastalığından sonra Boranlar tekrar kenetleniyor. Ancak Fikret eşi İpek’i Okan’la yakalıyor.

Star TV’de başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademci’nin oynadığı İstanbullu Gelin dizisi 66. yeni bölümüyle 25 Ocak Cuma akşamı yani bu akşam ekranda yerini alacak.

66. BÖLÜMDE YAŞANACAKLARIN DETAYI ŞÖYLE:

İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde, Esma ve Garip başladıkları zorlu yeni dönemi el ele vererek hafifleteceklerine inanmak istemektedir. Faruk için baş edilmesi zor da olsa dengesini korumaya çalışmakta, Süreyya ile kendine güç toplamaktadır. Süreyya sorumluluklarının bilincinde dik durmaya çalışırken Dilara ile hiç istemediği bir çatışmada bulur kendini.

Fikret için ise her şey daha da karışmaya başlamıştır. Bir yandan annesinin hastalığı, Garip’le konakta yaşama fikri diğer yanda İpek ile bir türlü oturtamadıkları evlilikleriyle sıkışmış hissetmekte her şeye yeniden başlamak istemektedir ancak bu düşündüğü gibi kolay değildir…

Çalkantılı bir evlilik yaşayan Fikret ve İpek arasında bu hafta ipler iyice gerilecek. Fikret’i geri kazanmak için elinden geleni yapan, sürekli alttan alan taraf olan İpek sonunda pes edecek ve ona ilgisini açık açık belli eden lise arkadaşı Okan’a yakınlaşacak.

Son zamanlarda karısına yaptığı haksızlığı anlayan Fikret ise karısı İpek’in gönlünü kazanmak için elinden geleni yapmaya başlacak. Karısının son günlerdeki değişimini farkeden Fikret, onu takip edecek ve karısı İpek ile iş ortağı Okan’ı başbaşa samimi bir şekilde otururken görecek. Fikret ise gördüğü manzara karşısında şok olacak.