Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya çekip giderse şaşırmayın!

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya çekip giderse şaşırmayın!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, finale doğru yürürken işler iyice karıştı!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde herkesi çok şaşırtan gelişme sonrasında Süreyya’nın atacağı adım merakla bekleniyor.

Faruk, bir iş gezisi için asistanı Özgür ile birlikte İstanbul’a geldi. Faruk’a ilgisini her fırsatta belli eden Özgür, Faruk ile bir ilişkiye başlayabilmek için fırsat kollarken küçük bir hata işleri baya karıştıracak gibi görünüyor.

Süreyya’ya atacağı mesajı yanlışlıkla Özgür’e atan ve durumu açıklamak için Özgür’ün kapısına giden Faruk, Özgür’ün bir anda onu öpmesiyle büyük bir şok yaşadı. Ancak, Faruk’a sürpriz yapmak için otele gelen ve bu duruma şahit olan Süreyya daha büyük bir şok yaşadı.

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya çekip giderse şaşırmayın! 7

Diziye dahil olduğundan beri Özgür ile ilgili böyle bir sıkıntı yaşanacağını tahmin eden izleyiciler ise şuan oldukça öfkeli. Faruk’un ‘yanlış mesaj attım’ açıklamasını telefonla arayıp yapmak yerine bornozla kapıya giderek yapması çok normal görünmediği için sahnedeki tutarsızlığı da eleştiren izleyenlerin içi en azından şu yönden rahat.

Her ne kadar Faruk’un bunu Süreyya’ya açıklaması oldukça zor olsa da, yaşananlar gerçekten bir yanlış anlama. İzleyenler, Süreyya ile kavgalı olduğu bir anda Faruk’un da Özgür’ün ilgisine karşılık vermesinden korkuyordu. Şu aşamada; Faruk’un tek suçu mesajı yanlış kişiye atmak ve açıklama yapmak için kızın kapısına gitmek.

Ancak, Süreyya’nın buna inanması güç göründüğü için ikili arasında bir süre soğuk rüzgarlar esecektir. Hatta, Süreyya daha önce Begüm-Faruk ilişkisini öğrendiği zaman yaptığı gibi kimseye haber vermeden gidebilir bile.

Final yaklaşırken Süreyya’nın yaşayacağı değişim ve psikolojik sorunların ortaya çıkması beklenirken, bu olayın Süreyya’yı nasıl etkileyeceği de merakla bekleniyor.

Dizinin yeni bölüm tanıtımında Faruk, olanları Süreyya’ya anlatmak istese de Süreyya, darmadağın vaziyette.

Bu durum dizinin akıbetini nasıl etkileyecek izleyip göreceğiz…