Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’nın bütün geçmişi yalan çıktı! Meğer hepsini kendi uydurmuş!

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’nın bütün geçmişi yalan çıktı! Meğer hepsini kendi uydurmuş!

tarafından zk zk

Star TV’de dün akşam 80. bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’yı alt üst eden gerçekler ortaya çıktı!

Bir süredir anne ve babasıyla ilgili kabus dolu rüyalar gören Süreyya, Faruk’ın ailesinin Ayn-ı Hayat isimli lokantasının ismini verdiği restaurantı açmasıyla geçmişin peşine düştü.

Rüyasında Ayn-ı Hayat’ı görüp duran Süreyya, Faruk’un bu ismi kendi restaurantına verip onu mutlu edeceğini düşünürken, aslında hiç açılmamış sayfaların açılmasına nedene olduğunu bilmiyordu.

Televizyongazetesi/Detay

Teyzesini çağırıp gördüğü rüyaları anlatan Süreyya, kendisiyle ilgili hiç bilmediği gerçekleri öğrendi. Anılarındaki pek çok güzel anın anne babasıyla değil, kendisine bakan Fatma isimli bir kadınla ilgili olduğu bilgisine ulaştı.

Annesiyle yaşadığını sandığı sevginin aslında gerçek olmadığını, pek çok şeyi kafasında kendisinin kurguladığını anlayan Süreyya, kendi kendine kurduğu yalan bir geçmişe inandığını farketti.

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya'nın bütün geçmişi yalan çıktı! Meğer hepsini kendi uydurmuş! 7

Fatma Teyze’nin annesinin dükkanında bulduğu bir kutuyu Süreyya’ya vermesiyle birlikte, bambaşka bir dünyanın kapıları açıldı. Süreyya son sahnede annesinin günlüğünü buldu.

Aslında annesinin onu hiç doğurmak istemediğini, pişman olduğunu öğrendi. Anne ve babasıyla ilgili hatırladığı tüm güzel anıları kendi zihninde kendisinin yarattığını farketti.

Asıl gerçeği ise henüz öğrenmedi. Anne ve babasının ölümünde teyzesi Senem’in hatası olduğunu henüz bilmeyen Süreyya’nın daha da dağılacağı ve psikolojisinin gittikçe bozulacağı anlaşılıyor.

Mayıs ayının sonunda final yapacak olan dizide Süreyya’nın içten içe çöküşüne tanık olacağız.

İşte Süreyya’nın Fatma teyze ile konuşup şok olduğu o anları:

Süreyya’nın annesinin günlüğünü okuduğu o sahne: