Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde yeni dönemin ilk işareti bu sahnede gizli!

İstanbullu Gelin dizisinde yeni dönemin ilk işareti bu sahnede gizli!

tarafından ker_def

Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, 8 Şubat Cuma akşamı 71. bölümüyle ekranda yer aldı. Özcan Deniz ile Fırat Tanış’ın sahneleri dikkat çekiciydi.

Dizinin yeni bölümünde yeni bir dönemin işaretleri vardı. Adem ve Dilara’nın bebekleri dünyaya geldi.

Dilara’nın doğum sancıları başlayınca Adem ve Faruk yardımına koştu. Dilara hastanede bebeğini dünyaya getirdi. Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Adem’in en zor anlarında Faruk yanında oldu. Faruk ve Adem arasındaki sürpriz yakınlaşma sonrasında şaşırtan bir teklif geldi. Faruk, Adem’e Fikret’e gerçek bir ağabey olmasını ve Okan’ın hisselerini alarak yeniden aileye katılmasını teklif etti.

Faruk’un, ‘Eğer Fikret’e ağabey olmak konusunda gerçekten samimiysen bana yardım et. Onu içeride tutalım. Aile dağılmasın. Okan’ın hisselerini al ve bize katıl. Ne dersin? Seninle yepyeni bembeyaz bir sayfa açalım’ sözleri karşısında Adem dondu kaldı.

İstanbullu Gelin dizisi bu sezon final yaparak izleyicilerine veda edecek. Adem karakterinin finale doğru gidilirken nasıl bir hal alacağı, aileye yeniden katılıp katılmayacağı merakla bekleniyor.