Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinin aslında Yaz’ın büyük dramı olduğunu biliyor musunuz?

İstanbullu Gelin dizisinin aslında Yaz’ın büyük dramı olduğunu biliyor musunuz?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Geçtiğimiz sezonun çok konuşulan dizilerinden Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisi, yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Dizinin başlamasına saatler kala, Star TV’de yayınlanan En Güzel Bölüm programına, dizide Süreyya’yı oynayan Aslı Enver ile birlikte bir röportaj veren Özcan Deniz, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dizide oynadığı Faruk karakterinin, ailesini bir arada tutmak ve servetlerini yeniden kazanmak için büyük mücadele vereceğini ve bu süreçte çok yıpranacağını belirten Deniz, “Faruk’a yeni sezonda çok acıyacaklar” diye konuştu.

Sezon finalinde Adem’in oyunuyla her şeylerini kaybeden ve konağı da bırakıp Ayvalık’ta yaşamaya başlayan Boranlar’ın sıkıntıları bununla da bitmeyecek anlaşılan!

İstanbullu Gelin dizisinin aslında Yaz'ın büyük dramı olduğunu biliyor musunuz? 7

Özcan Deniz, hikayenin alıntılandığı kitabı okuyanların, Yaz karakteri hakkında bildiklerine atıfta bulunarak “Yaz’ın üzerinden bir dram doğacağını kitabı okuyanlar biliyor. Gerçekte Süreyya karakterinin doğurduğu Yaz, keyifle yaşayan ve mutlu büyüyen bir çocuk değil. Çok büyük sıkıntılar yaşamış bir bebek ama hikayesi tam olarak nedir, nerelere gidecek onu bilmiyoruz” diye konuştu.

Yeni sezonda yeni karakterlerin diziye katılmasından da büyük memnunluk duyduğunu ifade eden Özcan Deniz, “Meral Çetinkaya, Nihal Yalçın ve Kaan Çakır çok güçlü oyuncular. Çok iyi kaynaştık. Seyirci sevecek bence. Ben diziye çok büyük katkıları olacağına inanıyorum” ifadesini kullandı.