Ana sayfa Güncel Haberler İstanbullu Gelin finalinden sonra Özcan Deniz’e bir haller oldu!

İstanbullu Gelin finalinden sonra Özcan Deniz’e bir haller oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Özcan Deniz yeni sürprizi ile hayranlarını mest ediyor…Star TV ekranında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi 3 sezon içinde toplam 87 bölüm olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Dizi 3 Mart 2017 tarihinde başladığı yolculuğunu 31 Mayıs 2019 tarihinde noktaladı. Aslı Enver ile Özcan Deniz, başrolü paylaştı ve uyumlu halleri ile de başarının mimarları oldu.

İstanbullu Gelin dizisinin finalinden bu güne 1 yıldan fazla zaman geçti. Özcan Deniz, büyük başarı sağladığı ve kariyerinin en iyi noktasına eriştiği diziye aşağıdaki fotoğrafı ile veda etti. Bu vedadan sonra ise Özcan Deniz bir süre yeni projeler için çalıştı. Kral isimli bir dizinin hikayesini oluşturdu. Kendi dayısının yaşam öyküsünü dizi olarak hazırlayan oyuncu atv ile anlaştı ama hikayenin değiştirilmesi ve günümüze uyarlanması istendi.

İstanbullu Gelin finalinden sonra Özcan Deniz'e bir haller oldu! 7

Özcan Deniz, bazı oyuncularla anlaşmalar da yaptığı dizinin senaryosunun değişmesi ve pandemi sürecinin de başlaması nedeniyle Kral isimli dizinin çalışmalarını erteledi. Yeni sezonda dizi tekrar gündeme gelecek mi merak ediliyor? Ancak Özcan Deniz bu süreçte bir başka şey daha yaptı.

Uzun yıllar boyunca şarkıcılık kimliğini bir kenara bırakan Özcan Deniz, üst üste şarkılarıyla hayranlarına sürprizler yaptı.

Son 6 ay içinde ünlü sanatçı, Aşk, Allah Büyük, Ben Yine Kendimle, Ayrıntılarda Gizli isimli şarkılarla hayranlarını adeta mest etti.

Özcan Deniz, kendi youtube kanalında da yayınladığı bir şarkılarıyla yeniden eski günlerine döndü. Şarkıcılık kariyerini bir kenara bırakmıştı ama olgunluk dönemiyle hayranlarını bir kez daha mest etti. Özcan Deniz’in yeni şarkıları tüm dijital platformlarda dinlenebilir.