Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin yürekleri dağlayacak! Esma için akıl almaz sonuç şaşırtacak!

İstanbullu Gelin yürekleri dağlayacak! Esma için akıl almaz sonuç şaşırtacak!

tarafından zk zk

Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin finaline 3 bölüm kaldı. Bu hafta ekrana gelecek 85. bölümün ardından 2 bölüm sonra 31 Mayıs akşamı final yapacak.

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 85 bölüm tanıtımında büyük bir dram yaşanacak.

Garip’in yatağında öldüğü ve Esma’nın yaşanan bu acı olayın ardından perişan olacağı ağır dram dolu bir bölüm izleyenleri bekliyor.

Esma, yıllar sonra kavuştuğu büyük aşkı Garip’e doyamadan onu toprağa veriyor. Tüm aileyi sarsan bu durum, en çok da Esma’yı etkiliyor. Hastalığı daha hızlı ilerlemeye başlayan Esma, durumu kabullenemeyip kendisini kaybediyor.

Boranlar Esma’yı teselli etmek için ellerinden geleni yapacaklar ama Esma için hayat iyice anlamsızlaşacak.

İstanbullu Gelin yürekleri dağlayacak! Esma için akıl almaz sonuç şaşırtacak! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ ŞÖYLE:

Garip’in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmaz. Esma’nın Garip’in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatır.

Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verirler. Bunun için ise ilişkilerinde atmaları gereken bir adım vardır. Süreyya’nın Yaz için yaptığı çalışmayı Mert hazırladığı albümde kullanmak ister.

Stüdyoya giren Süreyya her şeye rağmen enerjisini yüksek tutmaya çalışmaktadır. Garip’in ölümüyle Boran’lar için farklı bir süreç başlar. Esma’nın hastalığının iyice ağırlaşması onu akıl almaz bir sonuca götürecektir.