Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de bir çuval inciri berbat eden iki yeni gelişme!

İstanbullu Gelin’de bir çuval inciri berbat eden iki yeni gelişme!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin'de bir çuval inciri berbat eden iki yeni gelişme! 7

Dizinin müdavimlerini hüsrana uğratan bir diğer gelişme de Adem’le ilgili yaşandı.

Geçtiğimiz bölümlerde Adem ve Faruk arasında yaşanan olumlu gelişmeler, Adem’in Faruk konusunda Can’ın tüm çabalarına rağmen iyi niyetli olduğuna inanması, diziyi izleyenleri de mutlu etmişti.

Artık bu saçma kavganın daha fazla büyümemesini umut eden izleyenler, yeni tanıtımdan sonra ikinci bir hüsrana daha uğradı. Geçmişindeki cinayetin yeniden ayağına dolanmasına Faruk’un neden olduğu ve bunu şirketteki hisseleri nedeniyle bir koz olarak kullandığını öğrendi Adem.

Konuyu uzatmak için Adem’in yine ‘kötü adam’a döndürüldüğünü söyleyen izleyiciler, sosyal medyada tanıtımdan sonra tepkilerini yorumlarıyla dile getirdiler.

“Adem’i eski haline getirmek, kendi ayağına sıkmakla eşdeğer! Adem’in yine tansiyonu fırlamış! Tam bir şeyler yoluna giriyor derken yine ortalık karışacak! Adem’i kötü yapmaktan sıkılmadınız mı? Yeniden mi başa dönüyoruz! Adem’in Faruk’a kurduğu tuzaklar ne olacak, onları hatırlatın Adem’e o halde!” şeklinde pek çok ifadeyle dizinin izleyenleri Adem’in yeniden eski haline dönmesine tepki veriyor.

Adem’in barış çubuğunu tüttürmeye devam etmesi için tek bir yol var! İşte detaylar…

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)