Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İstanbullu Gelin’de Esma Hanım’ın açtığı kutudan çıkanlar evde bayram havası yaşatacak!

İstanbullu Gelin’de Esma Hanım’ın açtığı kutudan çıkanlar evde bayram havası yaşatacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Cuma akşamlarının fenomen dizisi Star TV’deki İstanbullu Gelin dizisinin bu akşam 51. bölümü ekrana gelecek.

Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin’in başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölümüne, Osman ve Burcu’nun düğünleri damgasını vururken, Süreyya ve Faruk arasında yaşanan gerilimin nereye varacağı da merak konusu.

Süreyya’nın Gözde olayından sonra Faruk’la yaşadığı tartışmadan sonra düğün görüntülerine bakıldığında, ikilinin olayı atlatmaya başladıkları görülüyor.

Esma Hanım’ın büyük destek olduğu bu gerilimde Süreyya’nın kırgınlığının da devam ettiği ama kendi içinde olayı çözmeye çalıştığı da anlaşılıyor.

İstanbullu Gelin'de Esma Hanım'ın açtığı kutudan çıkanlar evde bayram havası yaşatacak! 7

Bu arada Esma Hanım, çocuklarının bebekliklerinden sakladığı kıyafetleri ve oyuncakları sakladığı bohçayı açtığında, evde ilginç bir hava esiyor.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Osman, Fikret ve Faruk’un sevinçle karşıladığı bu anlarda Süreyya da Faruk’un çocuksu hallerini görünce tebessüm etmeye başlıyor. Suların ısınacağı bu sahneden sonra Faruk ve Süreyya’nın da barışacağı tanıtımdan da anlaşılıyor.

İşte yeni bölümden ön izleme: