Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Faruk’u ne hale getirdiniz!

İstanbullu Gelin’de Faruk’u ne hale getirdiniz!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 25 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin 51. bölümünden ilk sahne yayınlandı.

Dizinin yeni bölümünde Süreyya’nın Faruk ile hesaplaşması ekrana geldi. Gözde ile ne konuştuğu anlaşılamayan Süreyya, Faruk’a büyük bir tepki veriyor. Faruk, Süreyya’nın hiç bir şey söylemeden çekip gittiği dönemde yaşadıklarını anlatıyor ama Süreyya, Faruk’a haklılık payı vermiyor.

Tanıtımı izleyenler de Süreyya’ya hak vererek Faruk’un 2 ay bile Süreyya’yı beklememesine kızıyor. Faruk’un Gözde için “O sadece bir yara bandıydı” sözleri ise izleyenlerin büyük tepkisini çekti. Süreyya’nın Faruk’la barışmamasını isteyenler bile var.

Dizinin müdavimleri, hikayeye yeni eklenen Gözde konusundan hiç de hoşnut değil. Faruk’un karakterinin gittikçe değiştirildiğini düşünen izleyenler, Süreyya-Faruk aşkına büyük gölge düştüğü kanısında. İkilinin aşkına gölge düşüren bu olaya izleyiciler “Lüzumsuz konularla diziyi basitleştirdiniz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

işte 51. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Faruk ve Süreyya’yı bekleyen yeni kriz.

Fikret’in konağa getirdiği konuk herkeste merak yaratırken, Adem planı işlediği için memnundur. Düğün için gelen Siren’in verdiği haber hem Garip hem de Boranlar için büyük sürpriz olur. Senem’in Akif’ten şüphelenmesiyle girdiği macera ise Faruk ve Süreyya için bambaşka bir yüzleşmenin habercisidir.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN