Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de ortaya resmen bir bomba konuldu! Patlaması an meselesi!

İstanbullu Gelin’de ortaya resmen bir bomba konuldu! Patlaması an meselesi!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi- Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in 56. bölüm tanıtımında ortaya çıkan sürpriz açıklama, dizinin seyrini değiştirecek cinsten adeta!

İzleyenleri dumura uğratacak açıklama, Ülfet’ten geldi.

5 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 56. bölümde, Ülfet ve Esma arasında geçen bir konuşma, herkesi şaşkına çevirecek!

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin hikayesi, Ülfet’in açıklamasıyla bambaşka bir yere kayabilir!

Esma’nın karşılaşmamak için köşe bucak kaçtığı Ülfet, Boranlar efsanesinin de sonunu getirmek üzere!

Yeni tanıtımda Ülfet’in Esma’ya söylediği “Yoksa yıllarca zavallı abime Faruk’u kendi oğlu diye yutturduğunu açıklamanın zamanı geldi mi?” şeklindeki sözler, aslında pek çok izleyicinin ya tahmin ettiği ya da hikayeyi okuyup bildiği bir gerçek.

İstanbullu Gelin'de ortaya resmen bir bomba konuldu! Patlaması an meselesi! 7

Esma’nın Faruk’a olan farklı ilgisi, özeni, anlayışını hep garipseyen izleyici, uzun süre Fikret’in annesinin Esma olmadığı, başka bir anneden olduğu şeklinde yorumlanıyordu. Faruk’un bu kadar farklı, zeki, aileyi ayakta tutan, annesine bu kadar düşkün olmasının nedeni sorulmuştu hep.

Oysa çok uzun süre önce Faruk’un, Esma’nın kocası Fevzi’den olmadığı, babasının bir avukat olduğu söylentileri sosyal medyada dillendirilmişti.

İzleyicilerin pek çoğu inanmak istemese de bu durum gerçeğe dönüyor büyük ihtimalle!

Ancak görünen o ki bu gerçek açığa çıktığında aile asıl o zaman büyük bir darbe yiyecek!

Fikret’in ıslah olmaz halleri, bencilliği, sürekli Faruk ile yarışma halleri düşünülünce, muhtemelen ilk cepheyi de Fikret açacaktır bu savaştı!

Zira durum Fikret için bambaşka bir noktaya gelecektir bu noktadan sonra! Tabii İpek’in gözlerinin de hayli parlayacağını tahmin etmek pek güç değil!

Hikaye nereye kayar, bu gerçek ne zaman ortaya çıkar, bunu öğrenen Faruk annesine nasıl bir tepki verir, Boranlar yeniden ayağa kalkabilir mi henüz bilmiyoruz ama çok sarsıcı bir bomba, resmen dizinin orta yerine bırakıldı ve patlayacak zamanı bekliyor!

Sosyal medyada pek çok izleyici baştan beri bunu söylediklerini, kitaptaki hikayenin de aynen bu yönde olduğunu ifade ediyorlar.

Her ne kadar daha önce sosyal medyanın gündemine gelmişse de pek kimsenin inanmadığı, inanmak istemediği durum, şimdi ortaya çıkacak.

İşte 56. bölüm fragmanı: