Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Süreyya’nın karnını gören izleyenleri bir gülme aldı!

İstanbullu Gelin’de Süreyya’nın karnını gören izleyenleri bir gülme aldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan ve Özcan Deniz ile Aslı Enver’in başrolünde oynadıkları dizinin dün akşam yayınlanan 48. bölümünde Süreyya’nın karnı dikkat çekti.

Dizide hamile olan Süreyya’nın karnı, bazı sahnelerde daha büyük, bazı sahnelerde daha küçük görününce izleyenler de sosyal medyadan durumu ti’ye aldılar.

blank

“Süreyya’nın karnı nereye gitti”, “Karnı büyüyeceğine küçülüyor” şeklinde yapılan yorumlardan sonra herkes dönüp dönüp dizinin son bölümünde Süreyya’nın haline bakıyor.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Mesela Burcu-Süreyya ve İpek’in yer aldığı bu sahnede Süreyya’nın karnı çok küçük görünüyor. Bu sahneden sonra dizinin sonuna doğru başka bir sahnede Emir ve Süreyya boya yapıyor. Aradan bir gün geçmiş. Bu sahnede Süreyya’nın karnı daha büyük duruyor.

İşte aradaki fark:

Bu sahne de boya sahnesinden sonra Boran Jet’in lansmanında Süreyya’nın hali. Aslı Enver’i hamile göstermek için nasıl bir destek kullanılıyorsa biraz kaymış gibi:

blank

Belki ekran önünde yaşanan bu durum giyilen kıyafetlerden, Aslı Enver’in duruşundan, kameranın açısından izleyenlere farklı gelmiş olabilir ancak sosyal medyada konuyla ilgili izleyenlerin dikkatini çeken bir durum olduğu da aşikar.

blank