Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Ülfet ve Güneş’i şoke eden açıklama! 61. bölümde sürpriz gelişmeler var…

İstanbullu Gelin’de Ülfet ve Güneş’i şoke eden açıklama! 61. bölümde sürpriz gelişmeler var…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisi, bu hafta heyecanlı ve ilginç gelişmelerin yaşanacağı bir bölümle ekrana gelecek.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 61. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Ülfet için düzenlenen bir geceye Esma’nın da katılmasıyla ilginç anlar diziye damga vuracak. Sahneye çıkan Sedef’in “Ülfet Kavaklı’yı bir de benden dinleyin” sözleri Güneş ve Ülfet’i ciddi bir endişeye sokacak.

İstanbullu Gelin'de Ülfet ve Güneş'i şoke eden açıklama! 61. bölümde sürpriz gelişmeler var... 7

Sedef, Ülfet’in kocasının metresi olarak girmişti diziye ve Ülfet’in kocasını bir şekilde ortadan yok ettiği, bu gerçeği saklamak için de yıllardır Sedef’e para verdiği anlaşılmıştı.

Sedef’in, böyle önemli bir gecede sahneye çıkıp söyleyecekleri, hikayenin seyrini değiştirebilir. Şimdi herkes, Sedef’in ne söyleyeceğini merakla bekliyor.

Bu arada Dilara’nın bebeğini aldırmadığını öğrenen Adem, boşanma davasıyla ilgili temyize gidecek. Konağa giden Dilara, Adem’in bir çocuk odası hazırlattığını görünce şok yaşayacak.

İşte 61. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Esma’nın aileye sürprizi Boranlar’ın gündemini değiştirecek.

Fikret duyduklarını serinkanlılıkla sindirmeye çalışırken, Adem ve Ülfet’i bitirmeye and içer. Akif bu uğurda Fikret’in yol arkadaşı olacaktır. Esma’nın aileye sürprizi Boranlar’ın gündemini değiştirir. Süreyya’nın desteğini alan Esma verdiği kararla emin adımlarla ilerlerken Ülfet’ten de bir yerde geçmişin intikamını almaktadır. Ülfet bu şoku atlatmaya çalışırken başka bir sürpriz onu beklemektedir; Sedef geçmişin ağırlığıyla tam karşısındadır…