Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’deki terapist herkesi iyileştirdi, Adem’de tık yok! Ama bunun bir sebebi var!

İstanbullu Gelin’deki terapist herkesi iyileştirdi, Adem’de tık yok! Ama bunun bir sebebi var!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin'deki terapist herkesi iyileştirdi, Adem'de tık yok! Ama bunun bir sebebi var! 7

Televizyongazetesi/Analiz
Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin son dönemde en çok dikkat çeken ve büyük takdir toplayan sahneleri, şüphesiz Fırat Tanış ve Tilbe Saran’ın karşılıklı oynadıkları terapi sahneleri.

Adem ve Terapist İdil’in her sahnesi, sosyal medyada adeta övgü yağmuruna tutuluyor.

Özenle kullanılan kelimeler, diyaloglardaki dikkat çekici detaylar, aslında senarist Deniz Akçay’ın uzmanlara da danışarak oluşturduğu ve gerçekten titizlikle ortaya koyduğu sahneler.

Tabii Fırat Tanış ve Tilbe Saran’ın oyunculuklarıyla da çok özel bir yere oturan bu sahneler, her yayınlandığında, izleyenler, ekran başında kendi durumlarına bile çözüm bulabilecekleri yöntemleri gördüklerini söylüyorlar.

Dün akşam yayınlanan 52. bölümde, yine heyecanla beklendi terapi sahnesi. Terapist, Adem’in çocukluğundan gelen travmatik durumları öyle güzel ortaya koydu ve içindeki güvensizlik duygusunun nedenlerini o kadar güzel anlattı ki sosyal medyada izleyiciler sahneye beğeni yağdırmaya başladılar.

Gelen yorumlardan bazıları şöyleydi:

-Bu nasıl bir sahnedir nasıl bir oyunculuktur yaşıyorlar resmen.. sanki replik yok gerçekten sorunları olan bir adam ve gerçek bir psikolog gibi.. Sayenizde psikoloğa para vermeden tüm sorularıma cevap buldum teşekkürler yazanlara oynayanlara

-Annenin doyuramadığını dünya doyuramaz derler….Muazzam bir ifade….

-Tilbe Saranin askerleriyiz valla. Yazanın da ellerine sağlık ama bu kadın çok başka…etkilenmedim bu konusmadan diyen yalan söyler..

-Sayenizde her hafta daha iyi birer insan olmak için adım atıyoruz

-Bu kadın sanki beni terapi ediyor sanki benim hakkımda konuşuyor

-Bu kadın gerçekten psilolog olsaydı şu anda yeni hasta alacak bir zamanı kalmazdı bile o derece bir başvuru çokluğu olurdu.

-Böyle bir psikologum olsun 10 bin tl borcum olsun

Ancak dün akşamki sahnenin sonrasında Adem’in annesinin intikam dolu sözlerinin yer aldığı bir mektup bırakıp intihar etmesi, her şeyi bir anda başa sardı!

Peki Adem’i ne zaman iyileşmiş göreceğiz? Herkesi iyileştiren terapist, neden Adem’e yardım edemiyor? Adem’in aynı yerde kalmasının bir nedeni var aslında! İşte detaylar…

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)