Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’deki terapist herkesi iyileştirdi, Adem’de tık yok! Ama bunun bir sebebi var!

İstanbullu Gelin’deki terapist herkesi iyileştirdi, Adem’de tık yok! Ama bunun bir sebebi var!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin'deki terapist herkesi iyileştirdi, Adem'de tık yok! Ama bunun bir sebebi var! 7

Adem, bu konuşmadan sonra Boranlar’la ilgili duygu ve düşüncelerine başka türlü bir yön vermeye, güvenmek konusu üzerinde düşünmeye ve hatta Senem ile Akif’in bebeğini görmeye gittiğinde Esma ile de yakınlaşmaya başlamış ve bu durumu da ekran başındakileri ümitlendirmişti.

Ancak işte tam da o anda gelen telefon, her şeyi bir anda değiştirdi! Reyhan, oğlunun Boranlar’a karşı yumuşamaya başladığını hissettiği o son görüşmeden sonra, korkunç bir karar verdi. Biriktirdiği tüm ilaçları içerek intihar etti. Üstelik arkasında bıraktığı mektupla da Adem’e yaşarken yüklediği acının yanında bir de ölürken büyük bir yük bırakarak gitti!

Şimdi annesinin ölümünden sonra Adem’in nasıl bir değişim yaşayacağı merak konusu ama dizinin bölüm finalinde Fikret’in, Boranjet’e ait uçağında uyuşturucu madde kaçırdığı iddiası ile gözaltına alınması, Adem’in planlarını devreye soktuğunu da gösterdi. Yani Adem’in intikamı yeniden harekete geçiyor!

İşte bu noktada izleyici ister istemez o soruyu sormaya başladı: “Hepimizi ekran başında bile iyileştiren terapist, Adem’i neden iyileştiremiyor!” Adem’in her seferinde kendisini düzeltmeye çalışmasına karşın, yaşanan her can sıkıcı olayda başa dönmesi, ekran başında diziyi izleyenleri de haliyle kızdırıyor.

Bunca harcanan çabanın boşa gitmesi, Adem’in hala eskinin defterlerini açması, en küçük kuşkuda yeniden kötüleşmesi, bir türlü mantıklı düşünememesine izleyici isyan etmeye başladı.

Bu konuyla ilgili gelen eleştirilerden bazıları da şöyleydi:

-Tüm Türkiye’yi iyileştirip Adem’i iyileştiremeyen koca yürekli psikolog sana da helal olsun.

-Herkes psikolog sayesinde iyilesti?
Ama adem hala bizim kötü adem….?

-Annesi öldü diye psikologa dalmasa iyidir :)

-Bu kadın hiç bir işe yaramıyor, Adem yine istediğini yapıyor!

-Başaramadınız İdil Hanım, yine başa döndü!

Dizinin takipçileri, Adem’in hızla değişmesini bekliyor doğal olarak. Ancak hem hikayenin gidişatı açısından hem de normal hayatta aslında durumun hiç de o kadar hızlı olmayacağının anlatılması açısından Adem’in iyileşmesi süre alacak.

Geçtiğimiz günlerde dizinin senaristi, Episode Dergisi’nden Devrim Toyran’a verdiği röportajda, Adem’in değişiminin çok daha uzun bir zaman alacağını anlatmış ve neden sürekli başa döndüğünü de açıklamıştı aslında.

Bakın neden Adem, aynı şeyleri tekrar ediyor?

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)