Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’deki terapist herkesi iyileştirdi, Adem’de tık yok! Ama bunun bir sebebi var!

İstanbullu Gelin’deki terapist herkesi iyileştirdi, Adem’de tık yok! Ama bunun bir sebebi var!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin'deki terapist herkesi iyileştirdi, Adem'de tık yok! Ama bunun bir sebebi var! 7

Adem’in dönüşüm sürecini özenli bir çabayla anlatmaya çalıştığı anlaşılan Deniz Akçay, bunun nedenini şöyle açıklamış:

“Normalde başka bir dizide olsaydı Adem, hepsine çoktan bin türlü kötülük yapmıştı ama burada ne olacak? Adem şimdi terapideki regresyona girdi yani bildiği alana. Bildiği alan ne? “Kimse beni sevmez.” Terapi hakikaten öyle bir şey. Öyle hemen, buldum, anladım, çözdüm olmaz.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

İlk yarada hemen başa dönersin. Bildiğimiz güvenli alana sığınırız. Ne kadar acı verici olursa olsun bildiği, insana korunaklı gelir. Acı çekmeyi biliyorsa acı çekmek ona korunaklı gelir. Çünkü orada ne söyleyeceğini, kendine nasıl bakacağını biliyor.

Cümleleri belli, güvenli. Hemen bir dönem, bir sezon terapiyle Adem oraya gelemezdi. Yani bu çatışmaya, kırılmaya ihtiyacı var. Bu ayrıntıya kadar düşünmek zorundayım ve çok zor oluyor ama işte seyirci tepkisi de öyle oluyor. Her terapi seansı için Gülseren Budayıcıoğlu ile telefonda konuşuyoruz. Ben o seanstan ne istediğimi, Adem’in duygusu ve o duygunun bölüme etkisi üzerine beklentimi anlatıyorum. Ve ondan sonra terapistin nasıl yönlendireceğini konuşuyoruz.”

Deniz Akçay’ın bu açıklamalarına da bakarak, her ne kadar terapi sahneleri çok sevilse ve bu sahnelerin devamında Adem’in bir an önce iyileşmesi beklense de uzun bir zaman alacak gibi duruyor olay.

Zaten gelecek hafta final yapacak olan dizide muhtemelen Adem’in çok sert hamleleriyle karşılaşacağız. İyileştiğini görmemiz de yine muhtemelen yeni sezonun ortalarını bulacak.

Adem’le birlikte biz de sabredeceğiz anlaşılan! Terapi sahnelerinin bu kadar sevilmesini göz önüne alırsak, Adem’in hemen iyileşmesi, bir anlamda bu sahnelere de veda etmemiz anlamına gelir ki bunu da izleyicinin pek istediğini sanmıyoruz :)

İşte 52. bölümde ekrana adeta damgasını vuran ve izleyicinin aklına yazılan o terapi sahnesi: