Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’den ayrılan oyuncunun yeni dizisi Hercai’de flaş değişiklik!

İstanbullu Gelin’den ayrılan oyuncunun yeni dizisi Hercai’de flaş değişiklik!

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Hercai dizisinin çekimleri, geçtiğimiz hafta Mardin’de başladı. Dizinin baş rol kadın oyuncusu ise İstanbullu Gelin dizisinde Burcu’yu oynayan, daha sonra Yasak Elma’da bir kaç bölüm Hira karakteriyle yer alan Ebru Şahin…

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin çekimleri devam ederken, ekipte flaş bir değişiklik yaşandı!

Banu Akdeniz’in patronu olduğu Mia Yapım imzalı ‘Hercai’ dizisinin çekimleri geçen hafta Mardin’de başladı. İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikâyesinin konu alındığı Eda Tezcan ve Feraye Şahin’in kaleme aldığı dizi, atv’de seyirciyle buluşacak.

Başlıca rollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, Servet Pandur, İnci Şen ve Eda Başlamışlı’nın paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan oturuyordu.

İstanbullu Gelin'den ayrılan oyuncunun yeni dizisi Hercai'de flaş değişiklik! 7

Ancak usta yönetmen bu akşam üstü sosyal medya sayfasından yaptığı “Hercai dizisi ile hiçbir ilişkim kalmamıştır. Görevi teslim alacak yönetmen arkadaşa başarılar dilerim” açıklamasıyla projeye veda ettiğini açıkladı.

Cemal Şan’ın yerine ise yönetmen koltuğuna Cem Karcı geçti. Karcı, son olarak Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen’i buluşturan Show TV’nin ‘Gülperi’ dizisini yönetmişti.