Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’e reyting şoku! Zirveyi de Fikret’i de kaptırdı!

İstanbullu Gelin’e reyting şoku! Zirveyi de Fikret’i de kaptırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Özcan Deniz, Aslı Enver, Salih Bademci, Fırat Tanış ve İpek Bilgin’in başrollerinde oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam 52. bölümüyle ekrana geldi.

Süreyya ve Faruk’un arasının Senem’le Akif’in oğlunun doğumuyla birlikte düzelmesi, izleyenlerin de beklediği bir durumdu. Bebeğe Süreyya’nın babasının ismi Cihan’ı koyan Senem’in doğum sahnesi ise, ekranda diziyi izleyenlerin gözlerini yaşarttı.

Osman’la konuşmaya gelen Garip, ona bundan sonraki hayatında mutluluklar dileyip teselli verirken, Burcu, annesi ile Amerika’ya gitme kararı aldı.

Adem ise terapisti ile yaptığı konuşmadan sonra Boranlar’la ilgili daha farklı düşünmeye başladı. Ancak annesini ziyaretinde kafası karıştı. Reyhan, oğluna yine büyük bir acı yaşatacak bir adım attı ve intikamlarını alması için bir mektup bırakarak intihar etti.

Dizinin bölüm finalinde Fikret’i polisler, Boranjet’i kullanarak uyuşturucu kaçırmak suçuyla tutuklamaya geldi. Adem’in planlarını devreye soktuğu da böylece ortaya çıkmış oldu.

Şimdi Fikret’in bu suçlamadan nasıl yırtacağı büyük merak konusu oldu. Eğer Fikret, suçsuz olduğunu kanıtlayamazsa, aile için büyük acıların yaşanacağı bir süreç başlayacak gibi duruyor!

Tüm bu gelişmelerin yaşandığı 52. bölüm, ne yazık ki beklenen reytingi alamadı.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz haftalarda AB kategorisinde birinciliği kimseye kaptırmayan İstanbullu Gelin, bu hafta Survivor’a yenildi.

Ayrıca Total’de de Aşk ve Mavi dizisinin bile gerisinden kalarak 7.sıraya yerleşti.

Uzun süredir Ab’de zirvede olan ve Total’de ilk 3’e giren ya da 4.-5. sıralarda yer alan dizinin bu haftaki bölümüyle aldığı sonuç çok şaşırttı.

Sezon finaline doğru giden süreçte ivme kaybetmeye başlayan dizi, bakalım gelecek hafta yayınlanacak sezonun son bölümüyle nasıl bir sonuç alacak?