Ana sayfa Sosyal Medya İşte Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’ın gerçek ablası, annesi ve babası…

İşte Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’ın gerçek ablası, annesi ve babası…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Merve Dizdar, aslında tiyatro kökenli, okullu bir oyuncu. Daha önce pek çok oyun ile tiyatro sahnesine çıktı, sinema ve dizi filmlerde oynadı. Bir önceki dizisi Mucize Doktor’du. O dizide pek sevilmeyen ir rolde olsa da oyunculuğu ile dikkatleri yine çekti. Ancak Dizdar’ın, yeni sezonda dizinin hikayesinden çıkarıldığı öğrenildi. Başta izleyici durumu eleştirse de Masumlar Apartmanı dizisi ile yeniden ekrana dönmesine pek çok kişi artık ‘en doğru kararmış’ yorumunu yapıyor!

Zaten rol aldığı projelerde dikkatleri çeken yetenekli, başarılı bir isim Merve Dizdar. Vatanım Sensin dizisini izleyenler de onu çok iyi hatırlıyorlar. Zira oyunculuğuyla o dizide de bir anda sıyrılmıştı.

1986 İzmir doğumlu olan oyuncu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun. Daha sonra Kadir Has Üniversitesinde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmış ve kariyerine tiyatro ile devam etmiş bir isim. Semaver Kumpanya’nın ardından şimdilerde de hala Craft Tiyatro’nun oyuncusu.

Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Gülen ile televizyon kariyerinde adeta sıçrama yaptı Merve Dizdar. Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasına girdi oyunculuğuyla. Gülben ile adeta ekranda döktürüyor!

İşte Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın gerçek ablası, annesi ve babası... 10

Oyuncu ilk olarak 2011 yılında “Bir Ses Böler Geceyi” filminde oynadı. Arkasından Mandıra Filozofu, Yok Artık 2, Bir Aşk İki Hayat ve son olarak da Gupse Özay’ın Eltilerin Savaşı filminde rol aldı. O filmle de daha çok tanındı.

Aynı zamanda Kavak Yelleri, Doksanlar, Bir Yastıkta, İnsanlar Alemi, Beş Kardeş, Kırgın Çiçekler, Kertenkele, Yüz Yüze, Vatanım Sensin, Mucize Doktor dizilerinde de rol aldı.

Şimdilerde ise Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i olarak çok daha büyük bir hayran kitlesi edindi. Oyuncunun TRT Çocuk kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan Şenliğe Doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlendiği de biliniyor.

Merve Dizdar, oyunculuğu ile adından söz ettirirken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da artık daha dikkatle takip ediliyor. Dizdar’ın son yaptığı paylaşımlarda annesi ve ablasıyla fotoğrafları yer alıyor. Ayrıca çok küçükken ablası ile birlikte babasıyla çekildiği fotoğrafını da paylaştı oyuncu…

İşte o paylaşımlar…

İşte Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın gerçek ablası, annesi ve babası... 11

İşte Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın gerçek ablası, annesi ve babası... 12

İşte Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın gerçek ablası, annesi ve babası... 13