Ana sayfa Dizi Haberleri İtalya’dan dönen Burak Deniz Şahmeran’dan gelen teklifi kabul edecek mi? Kararı çok yakında belli olacak!

İtalya’dan dönen Burak Deniz Şahmeran’dan gelen teklifi kabul edecek mi? Kararı çok yakında belli olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İtalya’da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in Disney Plus için çektiği Cahil Periler dizisindeki çekimlere katılmak üzere bir süre önce İtalya’ya giden Burak Deniz Türkiye’ye döndü. İtalya’daki görevini başarıyla tamamlayan genç oyuncu için şimdi sırada yeni projesi var.

Son olarak ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisinde canlandırdığı karakterle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Burak Deniz, dizi final yapar yapmaz soluğu İtalya’da almıştı. Burak Deniz Cahil Periler dizisinde fotoğrafçı Asaf’ı canlandırdı ve bir süre İtalya’da kaldı.

Deniz, İtalya’daki seti tamamladıktan sonra Türkiye’ye döndü. Oyuncu İtalya’dayken, Tims&B tarafından çekilecek Şahmeran dizisi için başrol teklifinin gittiği ortaya çıkmıştı. Ancak Burak Deniz’in teklifi henüz kabul etmediği belirtilmişti.

İtalya'dan dönen Burak Deniz Şahmeran'dan gelen teklifi kabul edecek mi? Kararı çok yakında belli olacak! 7

Bu hafta, Tims&B prodüksiyon şirketinin sahiplerinden Timur Savcı’nın Burak Deniz’le Şahmeran’daki rolü için görüşeceği, genç oyuncuyu ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Yani Burak Deniz’in yeni dizide rol alıp almayacağı bu hafta belli olacak.

Eğer Burak Deniz, Şahmeran dizisinden gelen teklifi kabul ederse başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaşacak. Dizi, uluslararası dijital platform Netflix için çekilecek

Umur Turagay’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin senaristi Pınar Bulut. Eylül ayında çekimleri başlayacak olan dizi için Burak Deniz’in ne karar vereceği merakla bekleniyor.