Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde ayrılan senarist Özcan Deniz’in yeni projesinde ortaya çıktı!

Kardeşlerim dizisinde ayrılan senarist Özcan Deniz’in yeni projesinde ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Birkaç gün önce ATV’nin çok sevilen dizisi Kardeşlerim’de büyük bir değişiklik olduğunu, projenin başından beri ekipte olan senarist Burcu Över’in yapıma veda ettiğini duyurmuştuk. Kardeşlerim dizisinden ayrılan senarist Över’in yeni projesi belli oldu.

Kardeşlerim dizisinin senaristlerinden biri olan Burcu Över, yeni sezonda ekipte olmayacak. Deneyimli bir senarist olan Burcu Över bugüne kadar Aşk ve Mavi, Kırgın Çiçekler, Babalar ve Evlatları gibi başarılı yapımlara imza atmıştı.

Başarılı senaristin yeni projesi belli oldu. Buna göre Burcu Över, Özcan Deniz’in yeni projesi Masum ve Güzel’de ortaya çıktı. Çekimlerine eylül ayında başlaması planlanan yeni dizi için halen oyuncu arayışları devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinde ayrılan senarist Özcan Deniz'in yeni projesinde ortaya çıktı! 7

Avşar Film tarafından çekilecek dizinin yönetmen koltuğunda Özcan Deniz oturacak. En son Star TV için çektiği ve başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisiyle umduğunu bulamayan Özcan Deniz’in yeni projesi merakla bekleniyor.

Özcan Deniz’in, Seni Çok Bekledim’den önce başrolünde yer aldığı İstanbullu Gelin yayınlandığı dönem çok büyük ilgi görmüş, dizi çok iyi reyting rakamları almıştı. Ancak Deniz, bir sonraki dizisi Seni Çok Bekledim’de yönetmen koltuğuna da oturdu ancak dizi düşük reytingler sebebiyle erken veda etmek zorunda kaldı.

Özcan Deniz’in yeni dizisi Masum ve Güzel, etkileyici bir kadın hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Bakalım Kardeşlerim dizisinin büyük başarıya ulaşmasında payı olan senarist Burcu Över, Özcan Deniz’in yeni dizisine de reytingleri kazandırabilecek mi?