Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici sevindi ama…Kızım dizisinin fragmanındaki o sahne ters köşe olabilir mi?

İzleyici sevindi ama…Kızım dizisinin fragmanındaki o sahne ters köşe olabilir mi?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay

tv8’in Cuma akşamları ekrana gelen MedYapım imzalı dizisi ‘Kızım’da bu aralar izleyici Öykü’nün hatırlamasını bekliyor. Hastalığı nedeniyle hafızasını kaybeden Öykü, kendisini babası ile henüz tanışmadığı dönemde zannediyor.

Öykü’nün gerçek babası olduğunu öğrenen Cemal de, kendisini ona sevdirebilmek ve kabul ettirebilmek için Zeynep’ten yardım istedi hatta kendisine yardım etmesi için ona baskı yaptı. Zeynep de, gönülsüz de olsa Cemal’e yardım etmek zorunda kaldı. Ayrıca, Öykü’yü yasal yollardan alabilmek için avukata danıştı ve dava açmaya karar verdi.

Bu arada; Öykü’nün hafıza kaybı yaşadığını, sadece teyzesini hatırladığını öğrenen Cemal bu durumu fırsat bildi ve Zeynep’i Öykü’yü almak için Demir’in evine gönderdi.  Teyzesini karşısında gören Öykü ise çok mutlu oldu.

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan 23. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Fragmanda; Demir Öykü, Cemal ve Zeynep’i bir arada görüyor ve bu duruma sinirlenerek bağırıyor. Cemal de ona karşılık veriyor.

İzleyici sevindi ama...Kızım dizisinin fragmanındaki o sahne ters köşe olabilir mi? 7

İki adam kavga ederken Öykü ‘baba’ diye sesleniyor.  Bu sahneyi gören izleyiciler, Öykü’nün sonunda hatırladığını düşünerek sevindi ama bu sahnede ufak bir ters köşe olma ihtimali de yok değil.

Acaba, Öykü gerçekten Demir’e mi baba diye seslendi yoksa ona kendisini baba diye tanıtan Cemal’e mi?

Bu sahnede Öykü’nün hafızası hala yerine gelmemiş ve Öykü, aslında ona kendisini sıfırdan bir baba olarak tanıtan öz babası Cemal’e de seslenmiş olabilir.

Baba lafını duyan Demir’in sevinmek yerine şaşkın bir yüz ifadesiyle bakması da bu ihtimal üzerinde düşündürmeye devam ediyor.

Öykü’nün gerçek babasının Cemal olduğunu henüz bilmeyen Demir’in bu sarsıcı gerçek karşısında nasıl bir tepki vereceği de merakla bekleniyor.

‘Kızım’ dizisindeki tüm bu ayrıntılar yeni bölümlerde ortaya çıkacak.