Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisinde büyük sürpriz! Ünlü popçu diziye konuk oyuncu oldu!

Jet Sosyete dizisinde büyük sürpriz! Ünlü popçu diziye konuk oyuncu oldu!

tarafından zk zk

Gülse Birsel’in güçlü kaleminden çıkan Jet Sosyete dizisinin bu pazar günü yayınlanacak 6. bölümünde ünlü pop şarkıcısı İrem Derici, konuk oyuncu olarak geliyor.

Star TV’deki Duymayan Kalmasın programında yayınlanan görüntülerde, İrem Derici’nin setteki anları ortaay çıktı. Derici’ye bir de sürpriz doğum günü yapılmıştı sette.

Dizinin 3. bölümünde Çağla Şıkel diziye konuk olmuştu. Bu kez Jet Sosyete’nin konuk oyuncusu İrem Derici oluyor. Pazar günü yayınlanacak bölümde şarkılar söyleyecek.
Jet Sosyete dizisinde büyük sürpriz! Ünlü popçu diziye konuk oyuncu oldu! 7
İrem Derici, Jet Sosyete’yi zaten merakla izlediğini, konser gününe denk geldiğinde erkenden evine dönüp diziyi izlemek için çalıştığını anlatan İrem Derici, 6’nın uğurlu rakamı olduğunu ve 6. bölümde oynayacağını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu belirterek Gülse Birsel için de “Yaşadığımız topraklar üzerindeki en zeki kadın bence” ifadesini kullandı.

Dizide en çok Yaşar karakterini sevdiğini söyleyen İrem Derici, “Çağlar abiyi başka işlerde zaten keyifle izliyordum ama bu dizide apayrı olmuş” diye konuştu.