Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 45. Bölüm Fragmanı İzle! Silah patladı, kadın öldü!

Kadın 45. Bölüm Fragmanı İzle! Silah patladı, kadın öldü!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’ın 45. yeni bölümü 25 Aralık Salı günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 45. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Kadın dizisi 45. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Bahar ve çocukları güvenli bir eve götürmek iin plan yapan Sarp, Nezir’in takibinde olduğunun farkında değildi. Bahar ve çocukları almak için evlerine giden Sarp, Nezir’in adamları tarafından kıstırıldı. Bu sırada silah patladı. Nezir’in adamları ‘Kadın öldü’ diyerek kaçmaya başadı. Peki kim vuruldu, kim öldü? Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Kadın dizisi 44. bölümünde yaşananların detayı ise şöyle:

Sarp’ı Pırıl ve çocuklarıyla gören Bahar hayatının en zor günlerinden birini geçirmiştir. Artık hiçbir şeyi çocuklarından saklamak istemediği için de bunu Nisan ve Doruk’a anlatmaya karar verir. Ama tek bir şeyi değiştirerek. Hatice ise bu olayın arkasında yine Şirin olduğunu düşünür. Enver’e verdiği sözlerden sonra Şirin yine ortalığı karıştırmıştır.

Tüm bu olanların üzerine bir de Şirin, Hatice’nin Sarp’tan aldığı paraları söyleyince Enver neye uğradığını şaşırır. Hatice’ye olan güvenini de kaybeden Enver’in ailesinde Bahar’dan başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Pırıl ise Bahar’ın çocukları görmesiyle rahatlar. Ama bu evrede unuttuğu tek bir şey vardır; Sarp’ın Bahar’a olan büyük aşkı.

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil

#kadın #medyapım #kadındizisi