Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi sinir krizi geçirtti! Nasıl bir saçmalıktır bu? Resmen bön bön baktı!

Kadın dizisi sinir krizi geçirtti! Nasıl bir saçmalıktır bu? Resmen bön bön baktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın, dün akşam yayınlanan 32. bölümüyle sezon finali yaptı.

Finali izleyenler, adeta ekran başında kriz geçirdi!

Bahar ve Sarp’ın karşılaşmasını bekleyen izleyenler, her tesadüfte ekrana kilitlendi ama öyle klişe durumlar yaşandı ki adeta izleyiciye saç baş yoldurdu!

Sezon finalinde hiç olmazsa son sahnede, ikilinin karşılaşması beklendi ama bölüm boyunca bir kaç kez yaşanan tesadüfler, klişe durumlarla geçiştirildi.

Enver’in telefonu Sarp’ta kalmıştı. Bahar, telefonun olmadığını farkedince Şirin’in ve Ceyda’nın itirazlarına rağmen telefonu aradı.

Pırıl ve Suat’la konuşmakta olan Sarp, cebindeki telefonu çıkardı ve Bahar yazısını gördü.

Bir an kalakalan Sarp’ın telefonu açması heyecan içinde beklendi.

O kadar çok çaldı ki telefon Sarp bir türlü kendine gelip açamadı. İzleyiciler bu sahneye öfke dolu mesajlar yağdırdılar.

“Bön bön baktı dakikalarca açmadı, Ceyda eline alınca açtı, resmen bir dizi klasiği” ifadeleriyle duruma tepki gösteren izleyiciler, Ceyda’nın bir şekilde Bahar’ın elinden telefonu almasıyla iyice deliye döndü.

Ne hikmetse Sarp’ın o anda açacağı tuttu ve Ceyda, kendisini Enver’in komşusu Bahar olarak tanıttı!

İşte bu sahne, ekran başındakileri adeta çıldırttı! Ceyda’ya eleştiri yağdıran izleyiciler, Bahar’ı engellemesine çok kızdı.

Dizinin sezon finalinde yaşanan tek tesadüf bu değildi!

Kadın dizisi sinir krizi geçirtti! Nasıl bir saçmalıktır bu? Resmen bön bön baktı! 7

Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar, Arif’in arabasıyla hastaneye geldi ve araba hastane önünde beklerken, tam yanı başında dışarda duran Sarp’ı görmek üzereyken Doruk’un seslenmesiyle arkasına döndü. Tam o anda Sarp da Bahar’a baktı fakat yüzünü göremedi.

Sarp’ın Amerika’ya gitmeden önce Enver’i ziyaret için hastaneye gittiği anlarda bir başka tesadüf yaşandı. Kırmızı ışıkta arabasının içindeki Sarp, yanına yaklaşan Arif’in arabasındaki Bahar ile yine yanyana geldi ama ikisi de dönüp bakmadılar.

İşte bu tesadüfler ve bir türlü birbirlerini göremeyen Sarp ve Bahar’ın halleri, sezon finalinde bir buluşma bekleyen izleyenleri iyiden iyiye delirtti!

Sosyal medyada bu sahnelere ateş püskürdü izleyiciler!

Doruk’un babasını görmesi bile izleyenleri heyecanlandırmadı! Zaten tanıtımda verilen bu sahnenin final sahnesi olacağı da tahmin ediliyordu. Sezon başında da muhtemelen Doruk’a kimse inanmayacak.

KADIN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kadın dizisinden en büyük beklenti, sezon finalinde boşa çıktı! Büyük hüsran yaratan dizide yaşananları izleyici eleştiri yağmuruna tuttu!

Beklentileri karşılayamayan dizinin yeni sezonda da aynı klişeleri sürdürmesi, görünen o ki izleyiciyi daha da kıracak!

İşte dizide çok eleştiri alan o telefon sahnesi: