Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde izleyiciyi gıcık eden 2 karakter var, artık ne yapsalar sevilmeyecekler

Kadın dizisinde izleyiciyi gıcık eden 2 karakter var, artık ne yapsalar sevilmeyecekler

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Kadın dizisi Salı günlerini artık ele geçirmeye başladı. Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kadın dizisinin 27 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek bölümü öncesinde izleyiciler bir hayli heyecanlı…

Sarp’ın geri dönüşünden memnun olmayan izleyiciler Bahar ile Arif’in aşkını istiyor. Sarp’ın bilinçli olarak mı Bahar’ı aramadığı yoksa bilincini gerçekten yitirdi mi işte bu en çok merak edilen konu.

Gizem devam ettikçe izleyicinin diziye yönelik ilgisinin de bir hayli arttığını gözlemlemekteyiz.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin saçmalamalarının ardından Kadın dizisi daha çok öne çıktı. Türkiye Kupası maçları nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin de zaman zaman yayınlanamaması yine Kadın dizisinin Salı günleri öne çıkmasına vesile oldu.

Dizinin çok yavaş ilerlemesi ise artık can sıkmaya başladı. Hep aynı sahneler izleyicileri bıktırdı. Özellikle Şirin’in kötülüklerinin birbirinin kopyası şeklinde gelişmesi ve Hatice ile Bahar’ın tavırlarının da sürekli benzerlik göstermesi dikkat çekiyor…

Ancak, Hatice’nin sonunda Şirin’i karşısına almaya başlaması izleyicilerin yüreklerine su serpmeye başladı.

17. bölüm 2. fragmanını izlemenizi tavsiye ederiz. Yorumlarımız aşağıda devam etmektedir.

Farklı konular isteyen izleyicilerin Şirin’in entrikalarını artık o kadar da ilginç bulmadığını gözlemlemekteyiz.

Bahar’ın çok üzülmemesini artık onun da sevinmesini isteyen izleyiciler, Sarp gerçeğinin de en kısa sürede ortaya çıkmasın bekliyor.

Sarp’ın yavaş yavaş geçmişi hatırlamaya başlaması izleyicileri meraklandıran sahnelere de işaret ediyor. Şirin sıkıntısında Sarp ile kurtulmak mümkün olacak gibi duruyor.

İçinin karararak diziyi izlemeye devam ettiğini belirten bir başka izleyici ise artık dizinin tadının kaçmaya başladığı eleştirisini yazmakta…

“Sarp dolandırıcının birisi, önceden de Bahar sigortadan bahsetmişti” şeklinde yorumda bulunan bir izleyici de Sarp’ın kendini öldü göstererek para almış olabileceği öngörüsünü ortaya atmakta… Sarp’dan iyice sıkıldığını anlatan izleyici Arif ile Bahar’ın aşkına odaklanılmasını istiyor.