Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı!

Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı!

tarafından zk zk

Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı! 8

Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisiyle ilgili izleyenlerin bir itirazı var!

Diziyi sevmelerindeki en büyük etkenin konusu, sürükleyiciliği, başarılı oyunculuklar, fazla uzatmadan çözülen konuların dışında hızlı akan diyalogları da izleyenleri mutlu ediyor ama son bölümde yaşanan bazı sahneler eleştiri konusu oldu.

Şirin’in Sarp’ı gördüğünde şeytan çarpmış gibi olduğu ve Bahar ile konuşmak istediği o sahnede Enver telefonu Bahar’a vermek istememişti. Sarp’ın yaşadığını Bahar’a söylemek için çırpınan Şirin ile birlikte ekran başındaki izleyici de o sahnelerde hop oturup hop kalktı.

Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı! 9

Gergin bir müzik eşliğinde uzunca bir zaman devam eden sahnenin sonunda, Bahar, Şirin’i dinlenemeden “Cehenneme kadar yolun var!” deyip kapattı telefonu.

Ancak o anlar o kadar çok uzatıldı ve sündürüldü ki diziyi izleyenler sosyal medyadan Kadın’ın o sahnesine eleştiri yağdırdılar. Enver dede, Bahar’ın telefonu istemesine rağmen, uzun süre telefonu elinde tutup vermedi, Bahar ısrar etti yine vermedi. Bahar’a telefonu verişi de başka bir seremoni şeklinde gelişti adeta.

Telefonu alan Bahar da uzun uzun ekrana baktı, kapatsam mı diye. En sonunda kulağına götürüp söyleyeceğini söyleyip kapattı! Bu arada fonda da dizi izleyicilerinin hiç sevmediği o gergin müzik çalmaktaydı!

Bir izleyicinin yaptığı o yorum herkese tercüman oldu… İşte detaylar…

(analizin devamı için lütfen sonraki sayfayı tıklayınız…)