Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi?

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi?

tarafından zk zk
Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi? 7
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları ekranda kıyasıya bir reyting mücadelesi yaşanıyor. Özellikle Kadın, Ufak Tefek Cinayetler ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri arasında yaşanan rekabete, son dönemde Mehmed Bir Cihan Fatihi de katılmıştı.

Ancak Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin reytingini bir türlü istenen seviyeye getirememesi nedeniyle final yapacağı bir süre önce ortaya çıktı. Peki diğer 3 dizi, Eylül ayında yeni sezona devam edebilecek mi?

İşte detaylar:

Fox TV’de Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde oynadıkları Kadın, sezonun en iyi çıkış yapan dizisi olarak görüldü ve sezon boyunca da çıkışını sürdürerek uzun süredir zirvede yer almayı da başardı.

Dizi, oyunculukları, hikayesi ve sürükleyiciliğiyle izleyenlerden de büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Ancak kanalların bu sezon aldıkları hızlı kararlarla pek çok diziyi bitirmeleri, yeni sezonda hangi dizilerin devam edeceği ile ilgili şüpheleri de beraberinde getiriyor.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Kadın dizisinin izleyenlerinin en büyük merakı da dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği. Çünkü dizide olaylar bir bir çözülmeye başlayınca ister istemez sezon sonuna kadar tüm gizli kalmış olayların ortaya çıkacağı ve Kadın’ın hikayesinin de biteceği görüşünde izleyici.

Dizinin orjinali 11. bölümde bitmişti!

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)