Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi?

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi?

tarafından zk zk

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi? 8

Atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili de kafalar karışık! Zira dizi, geçtiğimiz sezon zirveyi kimseye kaptırmamış ve yeni sezona da aynı hızla girmişti.

Ancak Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler dizileri, adeta ‘Kadının fendi erkeği yendi!’ dedirten bir çıkışla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın tahtını çok zorladı. Sonunda Kadın dizisi zirveye yerleşti ve Salı akşamlarının yeni fenomen dizisi olmayı başardı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Hal böyleyken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği de yine büyük merak konusu oldu.

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi? 9

Salı akşamlarının iddialı başlayan ve büyük bir prodüksiyon, hummalı çalışmalarla ancak sezon ortasını geçtikten sonra yayına giren Mehmed Bir Cihan Fatihi ise düşük reytingleriyle Kanal D’yi hiç memnun etmedi ve kısa bir süre önce final yapacağı kararı açıklandı.

Böylece Kanal D’nin büyük umutlarla başlayan dizisi, Salı akşamları yayınlanan dizilere rakip olamayarak havlu atmış oldu.

Kanal D, Show TV ve TRT1, bu 3 dizinin karşısında esaslı bir rakip getirmeyi bu sezon başaramamış ve Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri bir sezon boyunca kendi aralarında yarışarak reytingde karşılarına gelen tüm rakipleri ezip geçmişti. Peki yeni sezonda da bu diziler devam edecek mi?

Tüm bu sorulara Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bugünkü yazısında bir yanıt veriyor aslında. Bakın sezon boyunca kıyasıya rekabet eden bu 3 dizinin akıbeti hakkında ne söylüyor:

“Salı akşamları ekrana gelen Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler eylül ayında devam edecek diziler. Ancak Mehmed: Bir Cihan Fatihi haftaya final yapıyor. Eylül sezonunda Kanal D, Show TV, TRT 1 yeni dizi hazırlığına şimdiden başladı bile…”