Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimdeki Deniz dizisi kendi kendini tüketmeyi başardı? Dizi finale yürümüyor, koşuyor!

Kalbimdeki Deniz dizisi kendi kendini tüketmeyi başardı? Dizi finale yürümüyor, koşuyor!

tarafından ker_def

Kalbimdeki Deniz dizisi kendi kendini tüketmeyi başardı? Dizi finale yürümüyor, koşuyor! 7

Fox TV ekranlarının bir dönem ilgiyle izlenen dizisi Kalbimdeki Deniz ile ilgili çarpıcı bir yazı Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu’ndan geldi…

Kanalın Cumartesi günlerine Adı Zehra dizisini koymasının ardından Kalbimdeki Deniz’in günü Pazartesi olarak değiştirilmişti…

Ancak dizide ciddi başka sorunlar var… İşte Kalbimdeki Deniz’in finale doğru yürüdüğüne işaret eden Anibal Güleroğlu’nun yazısının detayları:

Kalbimdeki Deniz’in Bittiği Yer…

Günümüz dünyası tam anlamıyla tüketim mekanizmasına dönüşmüş halde. Aşırı çalışma temposu ve sırtlara binen ağır sorumlulukların kişileri tüketmesi bir yana, insanların çevrelerindeki tüm güzellikleri kendi elleriyle yarattıkları anlamsızlıklar sayesinde yok edip kaliteli yaşamda tıkanmışlıklara sebep oldukları ortada. Yani iyiyi kötüye, olumluyu olumsuza çevirmede üstümüze yok!

Nitekim gündelik alışkanlıklarımız arasında önemli yer tutan televizyon dünyası da bu sıkıntıyı fazlasıyla hissettiren örneklerle dolu. Ekranda yer bulan yapımların konu tükenmişliği, çok verimli işlerin bir anda çökmesine sebep olabiliyor. Özellikle gereğinden fazla uzatılan veya kısır bir öykü çerçevesinde yola çıkartılan yapımlar bu tabloyu sergilemekte. Tabii bir de senaristi-yönetmeni değiştirilen işlerin yaşadığı dönüşüm var. Nasıl ki ‘Kalbimdeki Deniz’ de içeriğindeki gelişmelerle ‘Kalbimdeki Denizin bittiği yer’ dedirtmeye başladı bize.

(devamı için sonraki sayfa linkini tıklayınız)