Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimdeki Deniz dizisi kendi kendini tüketmeyi başardı? Dizi finale yürümüyor, koşuyor!

Kalbimdeki Deniz dizisi kendi kendini tüketmeyi başardı? Dizi finale yürümüyor, koşuyor!

tarafından ker_def

‘KALBİMDEKİ DENİZ’ SON DEMLERİNDE

Şimdi gelinen noktada dizinin içerik hali böyleyken yeni yapım ‘Adı: Zehra’ya yer açmak için Pazartesi akışına aktarılma handikabı da girdi devreye. Bu demektir ki, ‘Kalbimdeki Deniz’ son demlerini yaşamakta. Zira Pazartesi’nin dişli dizileri karşısında tutunması oldukça zor. Özellikle tepki çeker hale gelen mevcut performansıyla bu zorluk daha da katlanmakta. Yeni oyuncuların ekstra bir fayda sağlayacağını düşünmek de gerçekçi olmayacaktır.

Ayrıca malumunuz… Televizyon dünyasında bir dizinin günü-saati değiştirildi mi gidiciliğin kapısı açılmıştır kesinlikle. Gerçi yukarıda en kestirmeden özetlediğimiz yersizliklere bakıldığında ‘Kalbimdeki Deniz’in kendi kendini tüketip elleriyle finale giden yolun taşlarını döşediği açık seçik görülebilir. Yani yersiz bir çelmelenmeye kurban gitmemekte! Artık bu saatten sonra ne yapsa nafile.

SON SÖZ: Baştaki yapısından eser kalmayan ve karaya çarpan ‘Kalbimdeki Deniz’in noktalanma halinde izleyicide eksiklik duygusu veya üzüntü yaratmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Burada önemli olan, onca zaman kötülüğün ve hüznün hâkimiyetinde ilerleyen senaryonun adam gibi bir adalet ve mutluluk tablosu çizerek işin sonunu getirmesi… Senaryoyu ve içerik yönetimini bu hale sokanlar en azından bunu borçlu FOX izleyicisine!

Anibal GÜLEROĞLU