Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinin Nurcan’ı Ayça Varlıer’in bir hobisi var ki, herkes cesaret edemez!

Kalk Gidelim dizisinin Nurcan’ı Ayça Varlıer’in bir hobisi var ki, herkes cesaret edemez!

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisinde başarıyla rol alan Ayça Varlıer’in bir tutkusu ortaya çıktı.

Dizide Nurcan karakterine hayat veren Varlıer’en bu tutkusu öyle herkesin yapabileceği cinsten bir şey değil.

Bu tutkusu sebebiyle Akyaka’da ev tutan Varlıer’in heyecan içeren bu tutkusunun adı ‘kitesurf’…

Kendisine çok dikkat eden, bakımlarını aksatmayan, beslenmesine önem veren oyuncu, hayatında spora da geniş bir yer ayırmış.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Kalk Gidelim dizi seti ziyareti için Muğla’ya gitmişti.

Varlıer’in’kitesurf’ tutkusunu öğrenen Eyüboğlu, Varlıer’in heyecanlı anlarına ortak olmak için Gökova Körfezi’ne gitti.

Eyüboğlu, “Oyuncunun yedi Türkiye şampiyonluğu olan hocası Taner Aykurt’la yaptıkları sporu izledim” dedi ve Kitesurf sevdasının nasıl başladığını ve hayatındaki yerini ünlü oyuncuya sordu.

Kalk Gidelim dizisinin Nurcan'ı Ayça Varlıer'in bir hobisi var ki, herkes cesaret edemez! 7

Ayça Varlıer, başlama hikayesini şöyle anlattı:

“1 Mayıs 2017’de Taner Aykurt’un Kitextreme Okulu’nda kitesurf sporuna başladım. Dört ay boyunca, Akyaka’da hem tatil, hem de spor yaptım. Bu spora ve Akyaka’ya gerçekten aşık oldum. Çocukluk yıllarımda arkadaşlarımla sürekli sporla geçen yazlık tatillerimi anımsattığı için belki de o samimiyet mıknatıs gibi çekti beni…

Genellikle programım yoğun olduğundan şehir dışı işlerine çok sıcak bakmayan ben, Muğla bölgesinde dizi çekilsin ve anlaşabileceğim bir ekiple çalışayım diye dua ettim ve kabul oldu. Müthiş bir oyuncu kadrosu olan özellikle partnerim Erkan Sever’in oynadığı ‘Kalk Gidelim’e dahil oldum.

Çekimler Muğla’da ve etrafında gerçekleşiyor. Vakit buldukça, sahile gidip rüzgarı yakalamaya çalışıyorum. Rüzgar ve zamanım varsa, asla karada durmam. Yeşil ve mavinin içinde rüzgarla, denizle iç içe geçirdiğim anlar, terapi gibi geliyor. Bu özgürlük hissini seviyorum.”