Ana sayfa TV Programları Kalp Gözü – Kaçış izle

Kalp Gözü – Kaçış izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı dönem fırtınalar estiren Kalp Gözü birbirinden etkileyici hikayeleriyle sizlerle. Videodan bu bölümü izleyebilirsiniz.

Arzu bakıcılık yaptığı evde çocuklarla ilgilenmek yerine başka hesapların peşindedir. Bakıcı olarak girdiği evde, çocukların babasıyla aşk yaşayan Arzu, isteklerini elde etmeye başlar. Zaten Ayhan’ın gözü de Arzu’nun üzerindedir. Zehra hanım olanların farkındadır ama oğluna yanlış bir yolda olduğunu anlatamaz. O da en azından çocukları biraz olsun koruyabilmek için yanlarında durur. Fakat Arzu’nun yaptıkları Zehra’nın kalbini kırar ve Zehra evden gitmeye karar verir. Ayhan ve Arzu artık rahatlamışlardır. Zehra huzursuzdur, gördüğü kabuslar onu rahat bırakmaz ve bir şeyler yapması gerektiğini düşünür. Bu arada Arzu Ayhan’ı iyice ele geçirmiştir ama bir gece evlerine gelen sürpriz konuk olayların akışını değiştirir. Büyük pişmanlıklar ve ağır bedellerin gerçekleştiği bir son: “Kaçış” Kalp Gözü’nde….Kanal 7’de yayınlanan Kalp Gözü’nü Süleyman Çobanoğlu sunmaktadır.

Sıra dışı öykülerin yer aldığı programda, gizemli olaylar, sır dolu hikayeler ekranlara geliyor. Etrafımızda gerçekleşen ancak göremediğiz olaylar Kalp Gözü’yle izleyiciye aktarılıyor. İnsan hayatının olağanüstü anları, kalbin büyük macerası… İçimizden insanların, sıradan hayatların yaşadığı sıra dışı olaylar… Gizemli, sır dolu, fantastik hikayelerin sinema tadındaki kısa öyküleri… İnsan hayatında yıldızın parladığı ya da her şeyin karanlığa gömüldüğü anlar… İşte Kalp Gözü’nün içeriğini bu hikayeler oluşturuyor.

Kalp Gözü ekranlara yeni bir soluk getiriyor, sizi yepyeni bir deneyime davet ediyor.

Süleyman Çobanoğlu’’nun hazırlayıp sunduğu Kalp Gözü, her hafta Pazartesi akşamları saat 20.45’te Kanal 7’de.