Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Para Aşk’tan Hekimoğlu’na Damla Colbay ne kadar şanslı farkında mısınız?

Kara Para Aşk’tan Hekimoğlu’na Damla Colbay ne kadar şanslı farkında mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Damla Colbay, şu aralar Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Duru güzelliğinin yanı sıra başarılı performansı ile de göz dolduran oyuncu, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı.

4 kişilik İzmirli bir ailenin en küçük üyesi olan ve mutlu bir çocukluk geçiren Damla Colbay, mutlulukla ve sevgi ile büyüyen bir çocuk olduğu için de sevginin gücünü hisseden bir yapıya sahip.Hayatın kendisini sevdiğini ve torpilli olduğunu hissettiğini belirten Damla Colbay’ın kariyer basamaklarında yer aldığı yapımlar da aslında bu duruma güzel bir örnek teşkil ediyor.

Kara Para Aşk'tan Hekimoğlu'na Damla Colbay ne kadar şanslı farkında mısınız? 8

Sektöre 2014 yılında Kara Para Aşk dizisinin Demet’i olarak başlayan oyuncu Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ile aynı sette olmanın da şansını yaşadı. Ardından Hayat Mucizelere Gebe dizisinde İnci karakterine hayat verdi. İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli gibi genç jönler ve usta bir isim Çetin Tekindor ile ayın sette büyük kazanımlar elde etti.

Zengin ve Yoksul dizisinin ardından ise 2019 yılı Aralık ayından itibaren hayranları ile Hekimoğlu dizisinde buluştu. Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan gibi tecrübeli isimlerle aynı sette olmak da genç oyuncu için büyük bir şans oldu.

Kara Para Aşk'tan Hekimoğlu'na Damla Colbay ne kadar şanslı farkında mısınız? 9

Kariyer yolculuğunda yer aldığı projelerle ne kadar şanslı birisi olduğunu da kanıtlayan Damla Colbay, kariyerine ilk başladığı dönemle ilgili şöyle konuştu: “Oyuncu olmaya karar verdiğimde sektörün zorluklarını anlatan binlerce insanla karşılaştım. Ama hislerim korkmamam gerektiğini söyledi. Hayat beni biraz sever, korur, torpilliyimdir. Çoğu zaman her şey kolaylıkla yoluna girdi.”