Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda’nın Zeynep’i Hazal Filiz Küçükköse ekrana dönecek mi?

Kara Sevda’nın Zeynep’i Hazal Filiz Küçükköse ekrana dönecek mi?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

1988 Mersin doğumlu olan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, 2009 yılında ilk olarak Deniz Yıldızı dizisinde ekrana geldi. Ardından Beni Affet’te Leyla Adalı karakterine hayat verdi. Kalbim Seni Seçti dizisinde Ada olarak izledik. Günahkar dizisinde ise Aslıhan Karasu olarak ekrandaydı… Kara Sevda dizisindeki Zeynep Soydere karakteri ile adını bir hayli duyurdu. Rüya dizisinde ise beklediği reyting gelmeyince dizinin erkan final yapmasının önüne geçemedi. Ekranda olması istenen isimlerden birisi de Hazal Filiz Küçükköse, umarız ünlü oyuncu yakın zamanda daha güçlü bir dizide sevenlerinin karşısına çıkar.

Rüya dizisinde aslında kendisini tam olarak gösteremedi, Kara Sevda’nın Zeynep’i olarak hafızalarda yer ederken, Rüya karakteri onun için bir kilometre taşı olamadı.

Küçükköse iyi bir seçim ve güçlü bir rolle dönüş yaparsa kariyeri açısından bunun etkisi böyük olur. Şayet, Rüya dizisindeki gibi başarısı tartışılacak bir rolle dönüş yapar ise bu durum ise gelecek adına kendisi için talihsiz bir durum olur. Bakalım ünlü oyuncu kariyerini nasıl sürdürecek?