Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları’nda Yıldırım’dan evlilik teklifi (20.bölüm fragmanı izle)

Kardeş Çocukları’nda Yıldırım’dan evlilik teklifi (20.bölüm fragmanı izle)

tarafından ker_def

Pazar akşamlarından Salı akşamlarına alınan dizinin tüm dengeleri alt üst oldu. Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Kardeş Çocukları dizisinin 20.yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.2. sezonuna yeni gününde başlayan ancak reytinglerde beklentilerin çok altında kalan dizinin devamı için reytinglerini artırması şart.

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Berkay Hardal gibi isimlerin buluştuğu dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler olacak. Videodan 20.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Hayat ve Savaş’ın hayatları tehlikede… Yıldırım’a göre Adnan yıllar önce kardeşini öldürdü.Şimdi de Savaş’ın hayatı tehlikede.Ümran ise Hayat’ın hayatının tehlikede olduğunu düşünüyor. Ümran, Umay’a Adnan’nın bir katil olduğunu anlatmaya çaba harcıyor. Hayat’ı kurtarmak için çırpınan Ümran’ın çabaları sonuç verecek mi? Umay ne yapacak? Yıldırım ailesini nasıl koruyacak?

Yıldırım’ın evlilik teklifi ise herkesi şaşırtacak. Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz.

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

Yapım: Gold Film
Yönetmen: Faruk Teber
Senarist: Sırma Yanık

Oyuncu Kadrosu:
Mehmet Aslantuğ
Ayça Bingöl
Nur Fettahoğlu
Cem Davran
Berkay Hardal
Afra Saraçoğlu
Murat Daltaban
Alara Turan
Engin Alkan
Evrim Doğan
Elif Çakman
Handan Yıldırım
Batuhan Ekşi
Nilay Erdönmez