Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Tahta dizisinin final duyurusu üzdü, duygusal sözler ise izleyicilerin kalbini kazandı!

Kara Tahta dizisinin final duyurusu üzdü, duygusal sözler ise izleyicilerin kalbini kazandı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kara Tahta dizisinde final zamanı geldi. Dizinin daha 10. bölümündeyken final kararı alındığı iddiaları ortaya atılmış, Miray Daner de bu durumu doğrulayarak, sonradan finalden vazgeçildiğini açıklamıştı.

Furkan Andıç ile Miray Daner partnerliğini ekranda izlemek isteyenler için projeye devam edilmesi yönündeki kararlılık da büyük mutlulukla karşılandı. Kara Tahta dizisi yaz boyunca ekranda yer alan işlerden birisi oldu ve izleyiciler final bölümünü merakla bekliyor.

TRT1’den yapılan duyuruda Kara Tahta dizisinin 31 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak olan 20. bölüm ile birlikte final yapacağı duyuruldu. Dizi son kez izleyicilerle buluşacak ve mutlu bir final olması da bekleniyor.

Miray Daner ile Furkan Andıç dışında hikayenin kötü adamı Bekir olarak öne çıkan Kerem Arslanoğlu’nun da çok başarılı bir çıkış yaptığını söylemek gerekiyor.

Final fragmanına yansıyan şu sözlerle bir hayli etkileyiciydi: “Çok masal biliyorum, çok anlattım ama asıl masalı ben yaşadım. Üzgün bir çocuğu, öfkeli bir düşmanı, kırgın bir aşığı aldım, nasıl yaptım bilmiyorum ama barıştım, savaştım, başardım. Seninle başardım. Her günümüz bayram havasında olacak demiyorum, olmayacak da biliyorum. Bazen kırılacağız, üzüleceğiz ama hep bileceğiz, kırılsak da üzülsek de dermanı sende, dermanı bende.”